Harold Fry valószínűtlen utazása - Puha kötés

Harold Fry nemrégiben vonult nyugdíjba, napjai szinte egyformán telnek, egészen addig, míg levelet nem kap egy régi ismerősétől, Queenie Hennessytől. A nőtől, akit 20 éve nem látott, és aki most a halálos ágyából írt neki. A férfi gyors választ fogalmaz, majd a levéllel elindul a sarki postaládához, amivel kezdetét veszi egy valószínűtlen utazás.... bővebben
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Világirodalmi könyvespolc

20-80%
Még ma!
Olvasói értékelések
Viktória
Amikor elkezdtem olvasni, akkor még nem gondoltam volna, hogy ennyire magával ragad a történet, mert tényleg egy nagyon csodálatos kis sztoriról van szó. A hétköznapi csodák megtalálhatók benne, és szerencsére happy end a lezárása. Néha csak egy kis "löket" kell, hogy az ember lezárhasson dolgokat. Nyugodt szívvel ajánlom minden korosztálynak, aki egy kicsit is nyitott ezekre, vagy szívesen gondolkozik, esetlegesen az értelmesebb könyveket részesíti előnyben. :)
Császár Gabriella
Elgondolkodtató történet, ajánlom minden korosztálynak :)
eperke
Csodálatos könyv! Bevallom őszintén, sokkal jobban érdeklődöm általában az elvontabb fantasy, sci-fi, vagy egyéb, "nem létező" világok és történetek iránt, de Harold Fry egyszerűnek induló, mégis fordulatos és gyönyörű utazása azonnal és teljesen magával ragadott. Nagyon régóta nem olvastam ilyen hiteles, finom megfogalmazású könyvet, ahol ennyire valódi és szerethető szereplők kísértek volna el az olvasás alatt. Örülök, hogy megvettem, és még biztosan el fogom olvasni párszor.
Anikó
Szuper történet,kellemes olvasmány.Csak ajánlani tudom:)
Bea
Nagyon jó könyv, nekem tetszett :) Nem a manapság divatos fantasy, hanem egy szép történet az akaraterőről, emlékekről, segítőkészségről, stb.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2