Pierre Lemaitre

Téboly

ARANY PÖTTYÖS

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  304 oldal

"A padlón ül, hátát a falnak vetve, kinyújtott lábbal, zihálva. Léo ott van szorosan mellette, mozdulatlanul, feje a lány combján nyugszik. Sophie egyik kezével a gyerek haját simogatja, a másikkal megpróbálja megtörölni a szemét, de mozdulatai rendezetlenek. Sír. Zokogása néha kiáltásba csap át, felüvölt, a hang a gyomrából tör elő. Fejét ide-oda ingatja. Néha olyan erősen belémarkol a kín, hogy tarkóját a falhoz veri. A fájdalomtól kicsit megnyugszik, de hamarosan minden újra összeomlik benne. Léo nagyon jól viselkedik, meg se moccan. Sophie lefelé fordítja a tekintetét, nézi a gyereket, a fejét a hasához szorítja és sír. Senki nem tudja elképzelni, mennyire szerencsétlen."
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:304
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly370 gr
Sorozat ARANY PÖTTYÖS
FordítóBurján Monika
ISBN9789632452463
Árukód2211086 / 1067295

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
Jójárt Gabriella
2011. 07. 08.

Egyszerűen nem tudtam letenni, olyan fantasztikus. Együtt izgultam a Főhősnőért és együtt diadalmaskodtunk a végén. Bevallom még a páromat is hanyagoltam miatta, annyira megfogott!!

Kálazi Viktória
2013. 03. 18.

Őszintén szólva... először egyáltalán nem tetszett, nem ragadott magával, sőt, már ott tartottam, hogy leteszem, nem folytatom ennek a könyvnek az olvasását, de úgy voltam vele, ha már elkezdtem, akkor nem fogom 'feladni'. És mennyire örülök, hogy nem így tettem. Amikor az a bizonyos férfi is belép a képbe, és megismerkedünk az ő szemszögével is a történésekkel, minden teljesen más értelmet kap, ami nagyon izgalmassá tette a cselekményszálat. Mindig csak azt kérdezgettem, hogy ki ez a férfi, miért csinálja ezt, miért pont vele? De a válasz sosem olyan egyszerű, mint amilyennek az látszik. Egyszer mindenképpen érdemes elolvasni ezt a könyvet, hiszen tanulsága is van rendesen. :]

Faragó Vivien
2014. 08. 09.

Waoo :O Már nagyon régóta terveztem, hogy megveszem, és elolvasom, bár be kell, hogy valljam, hogy a borítójába szerettem bele, és emiatt akartam annyira olvasni is. Aztán (már úgy fél éve :) ) egy barátnőm mesélte, hogy neki mennyire tetszett ez a könyv, és hogy annyira megfogta, hogy utáni hiába kezdett más könyvbe, még három napig ez kavargott a fejében.mivel tudom, hogy ami könyvek neki tetszenek, azok általában nekem is, úgy gondoltam, hogy jó, akkor ez már biztosítás is arra, hogy tetszeni fog és jó könyv lesz. és egyáltalán nem csalódtam :) Ami igazán tetszett, az a vége. Úgy a háromnegyedénél már úgy gondoltam, hogy szegény Sophie annyit szenvedett már, ennél ezért egyszerűbb és könnyebb lenne, ha inkább megölnék, de ami a végére következett, még ennél is jobb volt.Igazából, ha őszinte akarok lenni, nagyon tetszett, voltak benne ténylegesen nem várt fordulatok, és engem is a hatása alá vont a történet 100%-ig :)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom