Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal?

Philip K. Dick legnépszerűbb műve egy kötetben három vezető irodalomtörténész esszéjével. Bényei Tamás, H. Nagy Péter és Tillmann J. A. a regényt és a belőle készült kultuszfilmet elemzi.
Utolsó ismert ár:
2 736 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Manga olvas
Ez a könyv egy olyan alapmű, amit egyszerűen nem szabad kihagyni. Zseniális. Féltem, hogy túl sok lesz, túl elvont, de abszolút pozitív csalódás volt, és minél többet gondolkodom rajta, annál jobban megfog. Nagyon komoly morális, etikai és filozófiai kérdéseket vet fel, amelyekre nem is lehet egyértelműen választ adni. Mitől ember az ember? Lehet lelke egy általunk létrehozott gondolkodni képes lénynek? A mély mondanivaló mellett a könyv egy remek sci-fi, cyberpunk és krimi regény is, amely bővelkedik akciójelenetekben, feszes tempójú és végig fenntartja az érdeklődésünket. Ráadásul kifejezetten egyedi hangulatot áraszt magából. A könyv bőven megelőzte a korát, olyannyira, hogy még ma is aktuálisnak, frissnek hat. Engem nagyon megfogott a regény, mind stílusával, mind mondanivalójával. Ajánlom minden SF rajongónak.
Bana11
A sci-fi élvonala, a legjobbak közt is dobogós. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot