On Sai

Calderon, avagy hullajelölt kerestetik - PUHATÁBLA

ARANY PÖTTYÖS

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  288 oldal

Calderon kapitány nem mindennapi férfi. Egy jóképű, ifjú főnemes, aki eldobta a rangját egy lányért. Csakhogy a lány meghalt, így Calderon öngyilkos akar lenni. Úriember nem temetkezik hitelbe. Calderon másodkapitányi állást szeretne egy űrhajón, hogy egy kényelmes urnára gyűjtsön, de döbbenetére a kapitányi munkakört kapja meg. Vajon miért sóz rá a Flotta egy hatalmas űrcirkálót, amit nem tud vezetni? Milyen Játszma folyik körülötte? Mit kavarnak a nemesek a háttérben? És mit kezdjen Tainával, a csinos japán kadétlánnyal, akiből árad a narancsillat? És aki a parfüm per légköbméter arányt is képes kivizsgálásra felterjeszteni? Taina szamuráj családok leszármazottja, és ugyanúgy űzi a Játékot, vagyis más manipulálását, mint Calderon. Bármit megtenne, hogy az űrben maradhasson, hiszen odahaza nagyapja már férjet keres számára. A lány útmutatást kér az Ősanyáktól, de a jóskövek veszélyre és halálra figyelmeztetik. Mire rájönnek, mi folyik a háttérben, csak önmagukra számíthatnak, és a kettejük között kialakult érzékeny kötelékre. Vajon elég jó játékosok, hogy szavak nélkül is megértsék egymást? És Taina elég ügyes ahhoz, hogy a kapitányt rávegye a túlélésre?
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 2 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:288
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly342 gr
Sorozat ARANY PÖTTYÖS
ISBN9789632459851
Árukód2231989 / 1086583

Vásárlói értékelések, vélemények

Jé ügynök
2012. 12. 12.

Még ugyan csak részleteket olvastam a könyvből, de már nagyon várom!! Egyedi és igazán jó minőségű humor...szeressük...:))

Roni olvas
2013. 03. 22.

Remekül kitalált történet ez, tele izgalommal, intrikával, hatalmas akciójelenetekkel, lézerharccal. Az elején ugyan picit döcögősen indult nekem a cselekmény, látszólag lényegtelennek tűnő kis epizódokkal, jelenetekkel, amiket nem tudtam hirtelen hová tenni és nem is tudtam épp ezért gördülékenyen olvasni, de kb. a könyv közepétől minden a helyére került, kirajzolódtak lassan az összefüggések, pörögni kezdett a cselekmény és aztán a végéig vitt, sodort magával, és kellemes szájízzel csuktam be a könyvet. Mégis azt hiszem, hogy nem a történet maga az, ami olyannyira megkapó ebben a könyvben, hanem az író stílusa. Hihetetlenül szórakoztató, humoros, bohókásan csipkelődő, már-már olyan néha, mintha inkább egy bohózatot olvasnál. És mégsem. Nagyon jól szórakoztam az olvasás közben


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 2 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány