Őfelsége sárkánya

A napóleoni háborúk már önmagukban is izgalmasak, ám ha belegondolunk, hogy a csata nemcsak a földön, hanem a levegőben is dúl, méghozzá sárkányok hathatós segítségével, akkor egészen újfajta izgalmak várnak ránk. Amikor Őfelsége Hajója, a Kevély elfog egy francia fregattot és megszerzi a fedélzeten található legnagyobb kincset, egy kínai... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 546 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Körmöczi Enikő
Fantasztikus karakterekkel van tele a könyv, imádtam a sárkányokat benne. Izgatottan várom Temeraire és Laurence további kalandjait! Gördülékeny a nyelvezet, a fordítás is remek. Végre egy igazán élvezhető könyv. A történelem is olyan módon van tálalva, hogy még inkább felcsigázza az olvasót. Aki még nem mert belekezdeni a sorozatba, az ne halogassa!
Fazekas Péter
Sárkányok a napóleoni háborúk idején? Na, ez érdekes lehet, gondoltam, amikor először hallottam Novik sorozatáról. Egy kissé talán hatásvadászra sikeredett a fülszöveg, mert legalábbis az első kötetben Napóleon és a háború kevésbé hangsúlyos, inkább csak amolyan háttérszál a történetben. Persze az igazi érdekességét pont az adja a műnek, ahogy megismerkedünk a szereplőkkel, és eljutunk az ütközetig. Szóval a felvezetés remek, a történet könnyed, olvasmányos, kellemes szórakozást nyújt. Ebből a kellemes szórakozából csak a reptető és sárkánya közti becézgetések tudtak kizökkenteni, valahogy nem odaillőnek éreztem.
Tóth Zoltán
Magával ragadó könyv volt, bár: - Keveseltem a karakterjellemzést. Jöttek a karakterek, mondott egy nevet és el volt intézve. Fantasyk terén nem ehhez vagyok szokva. - Egy hatalmas fiú sárkányt pedig ne hívjon kicsimnek. Ezek ellenére jó élményt nyújt és érdemes megvenni.
Béla
Sziasztok!! Egyet értek mindenkivel!! Ez a könyv hihetetlen jó!! Ez az egyik olyan könyv amit bármikor olvasok!! A KEDVENCEM!!!!
Dóczi Ildikó
Csak a többieket tudom ismételni: fantasztikus világba repíti az olvasót. Letehetetlen, az ember nem győzi várni a következő részt.
Bitter Norbert
Nagyon-nagyon jó volt olvasni, isteni könyv tele élménnyel, érdekességel, érzelmekkel és sorolhatnám, nagyon várom, h olvashassam a következő részeit!!!:) (Nekem is egyik kedvenc könyvem lett)
Niki
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.Egyszerűen zseniális!:)(Nekem,ezentúl ez a kedvenc)
Szabó Péter
Hihetetlenül jó és szórakoztató könyv, sok nevetéssel, megható pillanattal, izgalommal, nekem nagyon tetszett.
Tsunami
Yo Estét Mindenkinek! Hihetetllen, Izgalmas, Magával Ragadó ...
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2