Mo Xiang Tong Xiu

The Untamed 1. - A démoni kultiváció nagymestere

BL REGÉNYEK

művelt nép könyvkiadó  | 2020  | MAGYAR nyelvű  | KARTONKÖTÉS  |  413 oldal

Yiling pátriárkája, Wei Wuxian életét veszti a Luanzang-domb ostromában.

Mindenki a vesztét akarta, átkozták, amiért fellázadt és dühöngve tombolt. Örömmel fogadta a halálát az egész kultivátorvilág.

Wei Wuxian talán nem is lehetne elégedettebb, hogy magányosan kóborló lélek lehet, tizen-egynéhány év elteltével mégis megidézik és új testbe kényszerítik. Nem tehet mást, vissza kell térnie ebbe a világba! Titkolni próbálja ugyan új testében az igazi kilétét, de váratlan események folytán a Gusu Lan klánhoz tartozó Lan Wangji magával viszi a klánja otthonába.

Bármennyire meg volt is győződve mindenki, hogy a démoni kultiváció nagymestere úgy elpusztult, hogy még holttestet sem hagyott maga után, Wei Wuxian újjászületik, és újra szembenézhet a hajdanán őt legyőző kultivátorklánok tagjaival. Azonban még ennél is nagyobb probléma, hogy a korábban konzervatív és rugalmatlan Lan Wangji immáron mindent megtesz, hogy maga mellett tartsa, nyugodtan viseli a piszkálódásait és incselkedéseit.

Vajon mit akar tőle Lan Wangji, ez a kiemelkedő kultivátor? És mit kezdjen a másikkal ő maga?

Egy varázslatos történet hatalomról és háborúról, hűségről és árulásról, barátságról és szeretetről, sorsról és döntésekről.

A regény több százezer példányban fogyott könyvben, és sok millió letöltésben e-könyvben, a sorozatot pedig, amelyet a Netflix is vetít, több milliárdszor töltötték már le a streamingoldalakról.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 490 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 265 Ft

A termék megvásárlásával

426 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó művelt nép könyvkiadó
Kiadás éve2020
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:413
BorítóKARTONKÖTÉS
Súly326 gr
Sorozat BL REGÉNYEK
FordítóKiss Marcell
ISBN9786156022776
Árukód2738057 / 1192275

Vásárlói értékelések, vélemények

(207 vélemény)
Kompis Eszter
2020. 09. 03.

Gyönyörű borító, igényes magyar fordítás, remek kis lábjegyzetek és főleg, nem magyar fonetikával írt nevek. A történet zseniális, nem tudok róla rosszat mondani. Sokrétű, emberi karakterek, izgalmas történetvezetés, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kovács Kíra
2020. 09. 04.

Elkezdtem olvasni. A helyzet az, hogy angolul már olvastam, az alapján az első pár fejezetet le is fordítottam magyarra. Nem vagyok profi, de azért fogalmazni tudok, és jól értek angolul. Kíváncsi voltam, hogy a hivatalos fordítás, ami az eredeti kínai változatról fordít, mennyivel lesz minőségben az enyém fölött. Mert igen, azt vártam, hogy fölötte legyen, lévén hogy én egy eleve lefordított változatot fordítottam tovább, bármiféle tapasztalat nélkül.Alatta van. Nem nagyon, de azért zavaróan. Elírtak neveket (Lan XichenG???), logikai hibákat vétettek (Mo XuanYu nagyapjának csupán két lánya volt, ehhez képest XuanYu apai nagyapjaként hivatkoznak rá anyai helyett), sok helyen magyartalanul fogalmaznak és az adott korba, kontextusba nem illő kifejezéseket használnak ("lerobbant", "nénikéje", "elpáhol"). És még csak a 21. oldalon tartok. Imádom ezt a könyvet, mindenkinek csak ajánlani tudom, de ezek a hibák nagyon zavaróak. Talán nem ártott volna még néhányszor átolvasni. Annyira azért nem hosszú. Remélem, ennél csak jobb lesz a minőség ezután.

Deme Zsuzsanna
2020. 12. 08.

Gyönyörű és nagyon szépen levezetett szerelmi szálak, illetve remek történet. Az eredeti mű zseniális, azonban a magyar fordítás tele van helyesírási és nyelvtani hibákkal. Maga a fogalmazás és a szóhasználat nagyon sokat elvesz az élményből, ennek ellenére ajánlom ezt is (bár aki teheti szerintem jobban jár az angol verzióval) és a sorozatot is.

Tímea Kleizer
2023. 12. 29.

Az egyik legigényesebb magyar fordítás, amivel találkoztam. Lenyűgöző történet és történetvezetés! Legjobb döntésem volt elolvasni ezt a sorozatot idén!?


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 490 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 265 Ft

A termék megvásárlásával

426 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom