A sün, akit meg lehetett simogatni

Hápisápit, a kacsát, Luszt, az elefántot, Csahost, a kiskutyát és a többi, szárazföldön és vízben, ház körül és a rengetegben élő állatot már a legkisebbek is személyes jó barátnak érzik. És belopódzik ismerőseik egyre táguló körébe Csíkoska, a tigris, aki nagyon szeretne repülni, Trikó, a zebra, aki már unja, hogy olyan csíkos, mint egy... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Mama
Többet vártam a könyvtől eléggé bárgyú történetek vannak benne és az állatnevek tekintetében közönséges.
Kemény Kata
Meg az enyem volt ez a konyv most a 6 eves kisfiame.Jokat derulunk a vidam torteneteken!Gyonyoru illusztraciokkal!
Domonkos Apácák
Bűbájos könyv, és nem mellesleg "tanulságos" is! (Ha valakit nem simogatnak meg, lehet, hogy ő maga nem hagyja?!)
Steiler Livia
Vegtelenul kedves, 15 ev tavlatabol is ugyanolyan lelkesedessel vettem kezembe, igaz mostmar a gyermekeimnek olvasom a meseket, de ok is nagyon nagyon szeretik az egyszeru kedves szereploket es a remek rajzokat.
Nagy Mónika Mária
Korábban gyermekkorom kedvenc mesekönyve volt. Majd keresztlányaimat, és fogadott keresztlányom szolgálta ki. Olyannyira, hogy sajnos "saláta" lett belőle, s most az interneten böngészve kellett megkeresnem, hogy ki volt a könyv szerzője, hogy kislányomnak is megvehessem ezen mesekönyvet, amelynek címére még 20 év elteltével is pontosan emlékeztem. Ahogy olvastam a könyvről szóló leírást, ismerősen csengtek az állatnevek (pl: Csahos a kutya), akik a hétköznapi problémákat tükrözik, mintha emberek lennének. Köszönet a könyvért és a fordításért!!!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2