Michael J. Young

XML lépésről lépésre - CD melléklettel

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

szak kiadó kft.  | 2002  | MAGYAR nyelvű  | FŰZVE  |  446 oldal

Sajátítsa el az XML alapjait lépésről lépésre! Sajátítsa el önállóan a legújabb XML-technológiák és szabványok alkalmazását - lépésenként! Ez a gondosan felújított és kibővített könyv végigvezeti az XML-dokumentumok készítésének és webes megjelenítésének folyamatán. Az alapvető technikákat könnyen érthető formában, gyakorlati példák segítségével sajátíthatja el, miközben megelőzi társait, hiszen valós példákon dolgozhat a Microsoft® Internet Explorer 6.0 böngésző és a Microsoft XML Core Services (MSXML) 4.0 változataival. Bármit akarjon is feltenni a hálóra, ebből a praktikus, bevált oktatóanyagból garantáltan megtudja, hogyan teheti meg gyorsan az XML segítségével. Fedezze fel, hogyan kell: W3C szabványoknak megfelelő jólformázott és érvényes XML-dokumentumokat írni Névterek segítségével elkerülni az ütköző nevek roblémáját Dokumentumtípus-definícióval (DTD) érvényes XML-dokumentumokat készíteni Használni az XML-sémákat XML-dokumentumokat megjeleníteni az Internet Explorer 5.0-6.0 böngészőkben, melyek az MSXML 2.0-4.0 verziókat használják XML-dokumentumokat formázni lépcsős stíluslappal (CSS1 és CSS2) A hatékony XSLT-stíluslapokat létrehozni Megjeleníteni az XML-dokumentumokat adatkötéssel, és DOM-szkriptekkel
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
7 125 Ft

A termék megvásárlásával

712 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó szak kiadó kft.
Kiadás éve2002
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:446
BorítóFŰZVE
Súly760 gr
Sorozat LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
FordítóBöröczky Szabolcs
FordítóGábriel Zoltán
Árukód2091493 / 1011387

Vásárlói értékelések, vélemények

Érték Elek
2002. 11. 06.

Most megyek megvenni, de a könyv jó , csak nem olvastam még

Csenki Péter
2002. 11. 06.

Sokat segített az xml-es cd.Jó alap műnek tartom.

Ádám Aaa
2004. 05. 13.

Nagyon alapszintű, kezdetnek nem rossz, de ha valakit komolyan érdekel kevés

A A
2004. 10. 22.

Ha a szájbarágós, ötvenszer elismételem ugyanazt típusú könyvet akarsz, amelyet fele akkora terjedelemben is meg lehetett volna írni, akkor ez az, amit keretél. Mindenesetre nem rossz, ám az előbbi negatívum rontja a könyv imázsát.

Do Jo
2006. 08. 03.

Szerintem felejtős! Az XML egy szabvány, amely az internet számára készült. Amikor erről szeretnék olvasni, nem az érdekel, hogy hogyan tudok olyan szöveget, kódot írni, ami CSAK egy adott böngésző adott verziójától felfelé fog megfelelően megjelenni! Szerintem ez fontos szempont! Tudomásom szerint, egyébként, az XML nem elsődlegesen arra készült, hogy böngészőben jelenítsünk meg vele; annál sokkal általánosabb és szélesebb körű a használata. Ez a könyv jól összemossa a szabványos és nem szabványos elemeket, megzavarva ezzel a nyelvvel és használatával ismerkedőket. Ha jó könyvet keresel, minden bizonnyal találsz akár hasonló árban is jobbat ennél!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
7 125 Ft

A termék megvásárlásával

712 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal