Mindenki másképp egyforma - A játékelmélet és a racionalitás pszichológiája

A világ bonyolult. Mi, emberek pedig sokfélék vagyunk, ugyanakkor elképesztően egyformák is. Vajon mi következik ebből a látszólagos ellentétből? Az, hogy mindenki másképp egyforma. Az ember szüntelenül igyekszik olyan döntéseket hozni, amelyekkel a legoptimálisabb eredményt érheti el. A döntések különböző helyzetekben várnak rá, és ezekben a... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 771 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Mándics Miklós
Kár hogy ilyen drágán adjátok a könyveket! Annyira elolvasnám ezt is, de csak a hatodát tudnám kifizetni, ellenben elektronikusan is jó lenne!
Vass Zoltán
Talán a legérdekfeszítőbb könyv, amit eddíg olvastam. Ennyire sokldalú, érdekes mű nem sok volt a kezemben. Végre egy olyan , ami közérthetően magyaráz el sokszor talán bonyolultnak tűnő dolgokat (kvatumelmélet), nem gügyög, nem feltételezi az olvasójáról, hogy Barátok köztön, meg Győzikén szocializálódott. Feltételezi az olvasóról, hogy ALAPVETŐ műveltséggel rendelkezik. És ez jó!! Sokszor jártam úgy, hogy a megvásárolt könyv fele, kétharmada érdektelen magyarátkodás, mintha az olvasója négy elemivel venné a kezébe, miközben tudományosnak állítja be magát! Mintha az ovasó totál műveletlen lenne. Ez nem ilyen!! Minden oldalában érdekfeszítő, elgondolkodtató. Az élet minden szituációjában használható. Én használom is!! EZ EGY ALAPMŰ!! Eric Berne müve mellett (ebben a kötetben is szó van róla) ez az a könyv, amit tulajdonképpen tananyagként használok az élet majdnem minden helyzetében!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
ChatBot