Az imádott Jenna Fox

A 17 éves Jenna Fox felépülőben van egy borzalmas balesetből, amelynek következtében egy éven át kómában feküdt. A balesetet megelőző életéből semmire sem emlékszik. Szülei átadják neki a családi videótárat, s a filmek láttán előtörnek az emlékképek. Csakhogy felmerül benne a kétség: a saját emlékeiről van-e szó? És miért nem hajlandó beszélni vele a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Mary E. Pearson könyvében egy disztópikus hangulatú világ tárul az olvasó elé, ahol már kihalófélben lévő állatfajok hírétől hangos a média, az orvostudomány pedig hihetetlen magaslatokban képes az embert gyógyítani. A különböző javító célú műtéti beavatkozások a régmúltban felgyorsult töménytelen mennyiségű antibiotikus kezelések negatív utóhatásai miatt váltak szükségessé. Egy ilyen magas szintű gyógyászati tevékenységet végző csapatban dolgozik a 17 éves Jenna édesapja is, aki lánya szörnyű balesete után mindent megtett, hogy megmentse őt az éveken át tartó kómából. Egy nap, amikor a lány felébred, kiderül, hogy semmire sem emlékszik abból, ami a balesete előtt történt. Egész élete olyan, mintha meg sem történt volna, hiszen teljesen idegen a számára. Jenna Fox egyáltalán nincs könnyű helyzetben, ráadásul még családtagjaira sem számíthat úgy, ahogy szeretne, mert senki sem hajlandó beszélni vele súlyos balesetének történetéről. A lány nem hagyja, hogy hátralévő életét kétségek között kelljen leélnie, ezért azonnal komoly nyomozásba kezd, amely sötét titkokat és elképesztő hazugságokat hoz a felszínre. Az igazságnak bizony nagy ára van, de Jennának fényt kell derítenie mindenre. Egy izgalmakkal teli, romantikus szállal átszőtt történet Mary E. Pearsontól!
Veronika
Mary E. Pearson könyvében egy disztópikus hangulatú világ tárul az olvasó elé, ahol már kihalófélben lévő állatfajok hírétől hangos a média, az orvostudomány pedig hihetetlen magaslatokban képes az embert gyógyítani. A különböző javító célú műtéti beavatkozások a régmúltban felgyorsult töménytelen mennyiségű antibiotikus kezelések, negatív utóhatásai miatt váltak szükségessé. Egy ilyen magas szintű gyógyászati tevékenységet végző csapatban dolgozik a 17 éves Jenna édesapja is, aki lánya szörnyű balesete után mindent megtett, hogy megmentse őt az éveken át tartó kómából. Egy nap, amikor a lány felébred, kiderül, hogy semmire sem emlékszik abból, ami a balesete előtt történt. Egész élete olyan, mintha meg sem történt volna, hiszen teljesen idegen a számára. Jenna Fox egyáltalán nincs könnyű helyzetben, ráadásul még családtagjaira sem számíthat úgy, ahogy szeretne, mert senki sem hajlandó beszélni vele súlyos balesetének történetéről. A lány nem hagyja, hogy hátralévő életét kétségek között kelljen leélnie, ezért azonnal komoly nyomozásba kezd, amely sötét titkokat és elképesztő hazugságokat hoz a felszínre. Az igazságnak bizony nagy ára van, de Jennának fényt kell derítenie mindenre. Egy izgalmakkal teli, romantikus szállal átszőtt történet, Mary E-Pearson-tól!
Dóri
Nekem nagyon tetszett a könyv. Szerintem nagyon izgalmas, megdöbbentő és elgondolkodtató. Ez lett az egyik kedvenc könyvem! :)
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot