Maggie Stiefvater

The Raven Boys - A Hollófiúk - PUHATÁBLA

VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  413 oldal

Nem látó csak két okból pillanthat meg egy szellemet Szent Márk éjszakáján. Vagy te vagy a lény igaz szereleme ... vagy te ölted meg őt. Blue Sargent minden évben ott áll látó anyja mellett, amikor a halálra várók elsétálnak előttük. Blue sosem látja őket: ebben az évben viszont egy fiú válik ki a sötétből, és megszólítja őt. A fiú, Gansey, az Aglionby nevű helyi magániskola jómódú tanulója. Blue egyszer megfogadta, hogy távol tartja magát az Aglionby diákjaitól. A Holló Fiúkként ismert banda csak bajt hozna rá. De Blue megmagyarázhatatlan vonzalmat érez Gansey iránt. A fiúnak egy küldetést kell teljesítenie, amelyben három másik Holló Fiú is érintett: Adam, az ösztöndíjas hallgató, a kiváltságosok mintapéldánya; Ronan, a zabolátlan lélek, akinek érzelmi skálája a haragtól a kétségbeesésig terjed, és Noah, a csendes szemlélő, aki sok dolgot észrevesz, de nagyon keveset beszél. Blue-t már egészen fiatalon figyelmeztették: ő okozza majd igaz szerelmének halálát. A lány nem hisz az igaz szerelemben, ezért soha nem is aggódott emiatt. De ahogy az élete egyre jobban összefonódik a Holló Fiúk furcsa és baljóslatú világával, már nem olyan biztos a dolgában.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 799 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 609 Ft

A termék megvásárlásával

360 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:413
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly424 gr
Sorozat VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK
FordítóMolnár Edit
ISBN9789632459776
Árukód2231953 / 1086547

Vásárlói értékelések, vélemények

(4 vélemény)
Fanni
2013. 01. 03.

Annyira jó! Nagyon remélem, hogy lesz második rész, és azt is, hogy hamarosan! Nagyon birizgálja a csőrömet, hogy egyik fiúval sem bontakozott ki rendesen a szerelme...

Persics Anna
2013. 03. 23.

Mikor elkezdtem nem voltam biztos abban, hogy ez a könyv meg tud majd fogni... DE TÉVEDTEM! Csak egyszerűen meg kellett várni, hogy beinduljon :) Sok benne a "megmagyarázatlan" esemény. És maga a szerkezete a könyvnek is különleges, mert fejezetenként változik a leíró szemszög, ami az elején kicsit fura volt. Egyszóval, aki valami újat szeretne megtapasztani annak csak ajánlani tudom!

Bársony Melinda
2013. 09. 21.

Lehet ha tovább olvasnám(márpedig nem megy), akkor beindulna, de jelenleg félre raktam mert egyáltalán nem fogott meg. A nevek idegesítenek, a cselekmény nem bontakozik ki. Már annyi fejezetet elolvastam, de a fiú és a lány még mindig nem találkoztak. Majd folytatom ha nem lesz mit olvasnom. Pedig a Borzongás az egyik kedvenc könyvem, azt hittem ez is jó lesz, persze nem azt mondom, hogy másnak nem fog tetszeni.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 799 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 609 Ft

A termék megvásárlásával

360 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power