Lovas István

K.o.

kairosz könyvkiadó kft.  | 2002  | MAGYAR nyelvű  | FŰZVE  |  368 oldal

A tartalomból: A klassz Hitler és a rossz Orbán. Féltonnás gorilla az MSZP nyakán. Göncz és a fuvolázó Eörsi. Homokosoknak szült az anyám? Ki vág pofára itt kit? Dr. Horn az USA-ban. Rassz és kultúra. Lantos felkészíti Hornt. A harag gyermekei. Bombázzuk le az Al-Dzsazírát? És a tv2-t? Oszama Bin Laden levele a Magyar Demokrata olvasóinak. A világegyetem ura. Lovas István - publicista, politológus, fordító - 1945-ben született Budapesten. A hatvanas években több évet töltött börtönben, mert középiskolás és egyetemista barátaival egy illegális Kereszténydemokrata Munkáspártot alapított. Az ország összes középiskolájából kizárták. "Erkölcsi bizonyítvány" hiányában Magyarországon nem járhatott egyetemre. Diplomáit - a politológia területén - a montreáli McGill, és a los angelesi UCLA-n kapta. Doktorátusát a párizsi Politikatudományi intézetben szerezte. Cikkei a Wall Street Journaltól kezdve a Demokratáig számos lapban jelentek meg. 1984 és 1990 között a Szabad Európa Rádió szerkesztőjeként dolgozott Münchenben, illetve a new yorki tudósítójaként. Bicskén él.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 185 Ft

A termék megvásárlásával

218 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kairosz könyvkiadó kft.
Kiadás éve2002
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:368
BorítóFŰZVE
Súly386 gr
ISBN9639406333
Árukód2113835 / 1119659

Vásárlói értékelések, vélemények

Monostori Magdolna
2002. 03. 11.

Csak a legjobbakat tudom mondani. Szeretnem tudni, szegedi illetosegu leven, hogy mikor talalkozhatnek a szerzovel egy forumon vagy egyeb rendezvenyen. Melysegesen tisztelem a szerzot egesz munkassagaert, kitartasaert. Sajnalom, hogy az emberek nem ismerik annyira, mint kellene. Ha nem lenne nagy keres kerem ertesitsenek ha Szegeden illetve a kozelben lesz rendezveny ahol Lovas Istvan illetve a Demokrata szerkesztosege hallhato lesz Koszonettel

Kovacs Pal
2002. 03. 18.

Kritikan aluli ......... bar mit varunk egy bunozotol (lasd ÉS)

I Shall
2003. 03. 07.

Hogy derék jobboldali ismerőseim ne szidjanak, megadom rá az öt pontot, pedig nem érdemelné meg. Lovas könyvei visszavezetik az olvasóit egy olyan világba, ahol a műveletlenség győzedelmeskedhet a tiszta ész felett.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 185 Ft

A termék megvásárlásával

218 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén