Kísértés Rt.

Mit tehet egy sikeres bérgyilkosnő, ha egy amúgy is fárasztó nap után hat dekoratív munkatársa kíséretében megjelenik a lakásában az ördög? Esetleg a másik oldalára fordul és alszik tovább, erősen győzködve magát, hogy csak képzelődött. Sajnálatos módon Serene Nightingale ennyivel nem intézheti el a Pokol pofátlan, narcisztikus és mellesleg igen... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kalina Anikó Mónika
Mérsékelt szkepticizmussal álltam neki a történetnek, lévén magyar írótól ilyen témában még nem igazán olvastam valóban élvezhető alkotást, így sikerült pozitívan csalódnom a könyvben. A hangnem a vártnál könnyedebbnek bizonyult, ám éppen ebben rejlett a dolog szépsége - nem próbálta meg túlságosan komolyan venni magát, és ettől vált mégis értékelhetővé. A karakterek nem kaptak feltétlenül fekete-fehér színezetet, de azért többségében minden szereplő egyéniségéhez hűen viselkedett (még ha ez csak később derült is ki). Izgalmas történetvezetése, pörgő cselekménye és dinamikus párbeszédei egyenesen a legvégéig repítettek engem, és úgy gondolom, sok más embert is rajtam kívül. Jó hangulatától, könnyed, mégis felépített nyelvezetétől, és részletesen megalkotott mítoszvilágától a történet sokkal szimpatikusabbá vált, mint azt előtte gondolni mertem volna.
Ádámszki Tímea
IMÁDTAM! Hihetetlenül fordulatos a történet, szerethetőek a szereplők, és végre egy klassz befejezés!
Amadea Hollóssy
Hát lehet nem imádni egy történetet, amelyben az ördög virágos kötényben palacsintát süt a konyhában és tízórait csomagol az egyetemre, a múzsák skótkockás szoknyában díszelgő démonlányok, és a Halál megdézsmálja a keksztartalékunkat? Ha nagyon hasonlítgatni akarnám, Christopher Moore jut első párhuzamként eszembe, hihetetlenül humoros történet, változatos szófordulatokkal, remek történettel és eszményi szereplőkkel. Imádom.
Neuzer Katalin
Eredeti az ötlet, szeretem a fantasy regényeket, de ilyet még nem olvastam. Köszönöm.
Dr. Dassler Egon
A könyv maximálisan eredeti történet, olvasmányos, karakterei szerethetőek, lehet velük azonosulni. Még a rosszabbakkal is néha. Tiszta a csak így tovább kedves Viki.
Kiss Gréta
A könyv nyelvezete ragadott meg elsősorban. Aranyosak a szerző grafikái, úgy tudom, hogy a könyv borítóját is ő tervezte. Ez is numero uno. Mindenkinek ajánlom, aki valóban jót akar szórakozni egy igazán eredeti, és jó humorú történet olvasása közben. Becsülöm továbbá azt is, hogy saját neve alatt adta ki könyvét, és nem valami ;halandzsa anagramma írói álnevet választott. Emberek! Vegyetek elő este egy-két cookie-t, egy pohár forró tejet, és olvassátok, mert jóóó!
Sinka Zsuzsanna
Végre valami kreatív a magyar kiadványok között...
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1