Elkendőzött valóság - Közelkép a Közel-Keletről

Hány követője van Oszama bin Ladennek az arab világban? Mit gondolnak a muszlimok a férfiak és nők egyenjogúságáról? És a demokráciáról? A nyugati média mindezekre a kérdésekre egyoldalú válaszokat ad. De vajon nem homályosítja el valami ezt a képet? Tisztában vagyunk azzal, hogy mi is folyik valójában az arab világban? Fogalmunk sincs róla, ad... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Polló László
Alapmű a jelenkor hírügynökségeinek és a sajtónak a működéséről. A cím mindent elmond: a hírügynökségek, az újságok, a folyóiratok, a TV, a rádió és részben az internet is inkább a valóság elkendőzését végzi a hiteles és pártatlan tájékoztatás helyett. Mi magyarok már egyszer megtanultunk a sorok között olvasni a második világháború után, s úgy tűnik a jelenlegi hazai és világsajtó gyakorlat mellett is erre van szükségünk. Ehhez ad segítséget a bennfentes pozícióból megírt könyvében Luyendijk. Mindenkinek ajánlom, aki képes a mesék helyett a valósággal szembenézni, aki tud és akar ezzel konfrontálódni. Az már csak hab a tortán, hogy a könyv főleg a jelenleg forrongó arab és izraeli világból meríti a példa készletét.

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot