Elrabolt az apám

A harmincéves Cordelia Hopkins életében látszólag minden nagyon rendben: imádott apja nagy szeretetben nevelte fel, szép kislánya, elbűvölő vőlegénye van, a munkájában - amely eltűnt személyek felkutatásából áll - rendkívül sikeres. Egy elfeledett emlékkép felbukkanása miatt azonban egy pillanat alatt mindez összeomlik: feltárul az eltitkolt múlt;... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 745 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kelemenné Ódor Csilla
Jodi Picoult könyvei kevéssé népszerű, inkább elhallgatni-való témákat dolgoznak fel, s talán épp ezzel nyerték el a tetszésem. Eleinte kissé szokatlan volt számomra a több oldalról bemutatott történet, de igazán tartalmas, komoly mondanivalójú regényeket ír.
Balla Nóra
Nekem ez volt az 5. könyvem tőle.Szeretem a stílusát; hogy több szálon futtatja a sztorikat; hogy mindig hagy egy amit csak apránként csepegtet az olvasónak;hogy mindig olyan témákba nyúl bele,ami alapvetően megosztja az embereket,és megmutatja minden résztvevő gondolatmenetét, véleményét,érzését egy adott témáról, és ezeknek köszönhetően már az olvasó sem tudja, kinek a pártjára állna.Ezek miatt rendszeresen falom a könyveit. De ez nekem sem talált most be:nehezen haladtam vele, nem kötötte le a figyelmemet.Nem mondanám,hogy olvashatatlan volt,hanem csak semleges.Egynek jó.Az új könyvében (Házirend) nagyobb a bizodalmam...Majd meglátjuk.
Guzsvány Bernadett
Szerintem nagyon jó könyv,igaz az eleje talán annyira nem kötött le,de aztán belelendültem,és nem tudtam letenni!Nekem abszólut bejön a stílus ahogy ír,és a Tizenkilenc perc című könyvét is csak ajánlani tudom!Remek
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot