Jo Nesbo

Csótányok

SKANDINÁV KRIMIK

animus kiadó  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  414 oldal

Harry Holét, a norvég rendőrség legellentmondásosabb figuráját Thaiföldre küldik, hogy végére járjon egy kínos gyilkossági ügynek. Az áldozat a norvég nagykövet, akit azelőtt szúrtak le, hogy a prostituált, akit a motelszobájába rendelt, megérkezett volna hozzá. Ráadásul kisfiúkat ábrázoló pornográf képeket találnak a holmija között. A megölt férfi nem egyszerű diplomata, jó barátja a norvég miniszterelnöknek. Nem meglepő tehát, hogy Harrytől és bangkoki segítőitől gyors és diszkrét munkát várnak. Szerencsejáték-adósság, korrupció, helyi gengszterek és kigyúrt csatlósaik, szexuális perverziók, ráadásul a trópusi hőség, a kultúrsokk, no meg az örökös harc az alkohol ellen adják azt a méregerős koktélt, amelyet Harrynek fenékig kell ürítenie.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 600 Ft

A termék megvásárlásával

360 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó animus kiadó
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:414
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly414 gr
Sorozat SKANDINÁV KRIMIK
FordítóPetrikovics Edit
ISBN9789633245224
Árukód2231860 / 1086450

Vásárlói értékelések, vélemények

(5 vélemény)
Tamás Gábor
2013. 03. 22.

Idehaza, időrendben a legutolsó, legújabb Harry Hole sztori a sorozat második része a Csótányok. Aki olvasott Nebo krimit, megszerette Harry esendő figuráját igazából mindegy is melyik rész ez. Igazi élményt ad mindegyik történet. Ez a mese sem okozott csalódást. A remek helyszín adja magát a történethez, Thaiföldön megölik a norvég nagykövetet. Nem is akárhol...fokozva az izgalmakat egy kis politikai szál is bele kerül ezúttal: kiderül a jelenlegi miniszterelnök egykor igen közeli jó barátjáról van szó, akit nem véletlen lett kiküldve Thaiföldre... Harry az ausztráliai kaland után, Jim Beam mentesen nyomozza ki, kinek milyen érdeke is fűződött a nagykövet halálához. A helyi erőkkel az egzotikus, fülledt Thaiföld, a józan, hideg norvég zsaru különleges párost adnak. A helyi szokások, a nyüzsgő Bangkok képei elevenednek meg a lapokon, míg nyomozunk. Most is szövevényes, többszörösen összefonódó szálakat kell kigubancolni. Ez a történet még nem olyan sodró, mint mondjuk a Hóember, de remekül szórakoztat, kikapcsol. Lehet izgulni, a gyilkos személye nekem sokáig kérdéses volt most is. Jól megalkotott karakter, igazi "szemétláda" figura. Okos, agyafúrt gyilkos és egy még okosabb zsaru maska-egér játéka. Az első oldaltól az utolsóig remek krimi, minden benne van, ami egy jó, izgalmas krimihez kell. Ehhez a remek fordítás is sokat tesz, jól visszaadja a stílust. Bravó Nesbo, bravó Harry!

Katalin
2014. 10. 07.

A Csótányok egy remek krimi, tele váratlan fordulatokkal, Az események folyamatosan zajlanak. Lendületes és pörgős az egész sztori. És a vége... hát kemény. Aki szereti Nesbo többi írását, ebben sem fog csalódni. Aki pedig még nem , de szívesen olvasna egy jó krimit, annak melegen ajánlom.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 600 Ft

A termék megvásárlásával

360 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás