Szerencse lánya

2015 legsikeresebb első könyve, mely már 27 országban bestseller! A regényből Reese Witherspoon forgat filmet. ,,Megláttam, milyen oltalmat nyújt a siker, a sikert pedig a mobiltelefonos beszélgetés végén található beosztott megfenyegetése, a nagyvárost terrorizáló drága körömcipő definiálja, az emberek egyszerűen akkor állnak félre az utunkból,... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
8 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szálas Orsolya Krisztina
A könyv sok gondolkodni valót adott nekem és adhat mindenkinek, aki elolvassa. Sok olyan problémára hívja fel a figyelmet, amivel érdemes és kell is többet foglalkozni, miközben egy izgalmas regény, ami tökéletes a nyári kikapcsolódáshoz.
Pap Annamária
Kitűnően szellemes, valósággal magával ragadó, meglepően fordulatos.
Keresztfalvi Lilla
Sötétség és fényesség: TifAni élete e két pólus között mozog. De itt nem csupán az élet jobb-rosszabb szakaszainak hullámzása jelenik meg, hanem a siker és a népszerűség könnyed, tündöklő világából való iszonyatos zuhanás a kirekesztettek és megalázottak nyomasztó sötétségébe. Elgondolkodtató történet a népszerűség utáni vágyakozásról, az elvárásoknak való megfelelésről és a pillanatnyi döntések mindenre kiható hatalmas erejéről. Jessica Knoll rendkívül izgalmasan kalauzol minket TifAni sötét múltjában és dilemmáktól terhes jelenében.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot