Jessica Knoll

Szerencse lánya

libri könyvkiadó kft.  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  431 oldal

2015 legsikeresebb első könyve, mely már 27 országban bestseller! A regényből Reese Witherspoon forgat filmet.

,,Megláttam, milyen oltalmat nyújt a siker, a sikert pedig a mobiltelefonos beszélgetés végén található beosztott megfenyegetése, a nagyvárost terrorizáló drága körömcipő definiálja, az emberek egyszerűen akkor állnak félre az utunkból, ha úgy tűnik, hogy nekünk fontosabb helyekre kell igyekeznünk, mint nekik Úgy döntöttem, hogy csak ezt kell elérnem, és soha többé senki sem bánthat."

A huszonéves TifAni FaNelli a kiváltságosok életét éli. Egy körülrajongott női magazin megbecsült munkatársa, aki a drága ékszerek és márkás ruhaköltemények mellé még egy sármos és jó pedigréjű vőlegénnyel is rendelkezik. Mindazt elérte, ami másoknak csak álom.

DE A TÖKÉLETESSÉG LÁTSZATA VALÓJÁBAN ÁLCA.

Ani múltja kimondhatatlan titkot rejt. Tizennégy évvel ezelőtt a Bradley középiskolában borzalmas dolog történt vele. Meggyalázták, megalázták, meghurcolták: A kis Ani aznap megsemmisült. Az erős TifAni lépett a helyébe, aki mindent meg akar kapni az élettől
A szerencse forgandó; a bűnösökből is lehet áldozat. A bosszú lehetősége TifAnié; vajon leveszi az álarcot, vagy örökre bezárja magát a múlt börtönébe?

Jessica Knoll vezető szerkesztő volt a Cosmopolitan magazinnál. Jelenleg New Yorkban él férjével, és második regényén dolgozik.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó libri könyvkiadó kft.
Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:431
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly418 gr
FordítóKomáromy Rudolf
ISBN9789633106655
Árukód2678725 / 1155296

Vásárlói értékelések, vélemények

(13 vélemény)
Fricz-Szaszovszki Dóra
2016. 06. 11.

Adott egy 14 éves lány, aki a környezte szerint nagyon szerencsés, szép és nőies a külseje, az anyja minden pénzét rá költi, és az élet úgy hozza, hogy egy menő iskolába járhat. De tényleg olyan szerencsés TifAni? Tényleg a "legjobb" a leg jobb? A remekül megírt, izgalmas regényt csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret a felszín alá látni, és akit érdekelnek az emberi lélek mélyén zajló folyamatok.

Keresztfalvi Lilla
2016. 06. 19.

Sötétség és fényesség: TifAni élete e két pólus között mozog. De itt nem csupán az élet jobb-rosszabb szakaszainak hullámzása jelenik meg, hanem a siker és a népszerűség könnyed, tündöklő világából való iszonyatos zuhanás a kirekesztettek és megalázottak nyomasztó sötétségébe. Elgondolkodtató történet a népszerűség utáni vágyakozásról, az elvárásoknak való megfelelésről és a pillanatnyi döntések mindenre kiható hatalmas erejéről. Jessica Knoll rendkívül izgalmasan kalauzol minket TifAni sötét múltjában és dilemmáktól terhes jelenében.

Pap Annamária
2016. 06. 25.

Kitűnően szellemes, valósággal magával ragadó, meglepően fordulatos.

Szálas Orsolya Krisztina
2016. 06. 25.

A könyv sok gondolkodni valót adott nekem és adhat mindenkinek, aki elolvassa. Sok olyan problémára hívja fel a figyelmet, amivel érdemes és kell is többet foglalkozni, miközben egy izgalmas regény, ami tökéletes a nyári kikapcsolódáshoz.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány