Levelek Skye szigetéről

1940.június 17. Ó, Margaret!... Neked nincsenek titkaid előttem, de én mindig elzárva tartottam előled életem egy részét. Azt a részét, amely kaparni kezdte a falat, amikor ez az újabb háború elkezdődött, azt a részét, amely üvöltve akar kitörni most, azon a napon, amikor elrohantál tőlem, hogy találkozz a te katonáddal. El kellett volna mondanom... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
2 990 Ft
2 840 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 284 pont
Olvasói értékelések
5 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
J. Tamara
Hangulatos, édes-bús levélregény a régimódi romantika rajongóinak. Nagyon szerettem olvasni, az egyik kedvenc történetem lett.
Deszy
Ebben a regényben mindent imádtam! Már az alapötlet nagyon tetszett, a romantikus lelkem rögtön imádta, hogy a költőnő és a rajongója leveleken keresztül egymásba szeretnek. Egy dologtól tartottam, főleg a háborús téma miatt, hogy depresszióba ránt majd. De most már elmondhatom, egyáltalán nem így lett! Bár nyilvánvalóan nem egy egyszerű történet, nem próbálja elmismásolni a háborúval járó hétköznapi borzalmakat (az aggodalmat, a sérüléseket, a nehéz életkörülményeket), mégis könnyű tud maradni. Még úgy is, hogy végig érezzük, hogy ennek a szerelemnek az útjában áll még Elspeth házassága is. Így bár végig ott van köztük és a boldogságuk között egy bizonyos fokú reménytelenség, azért a szerelmük annyira magával ragadó, hogy az ember képtelen nem megszeretni az egészet. Már csak azért is muszáj tovább olvasni, mert a levelek annyira magukkal ragadják az olvasót, hogy szinte úgy érzi, ő maga levelezik, és izgatottan várja minden egyes levélre a választ. Mire pedig észbe kap, addigra már a könyv felénél jár. Pontosan ezért nem tudtam letenni a regényt, nem kellett egy nap sem, hogy elolvassam. Hajtott előre a szerkezet, és hogy megkapjam a válaszokat a kérdéseimre minél hamarabb: Mi lett velük? Összejöttek végül? Mi történt Elspeth férjével? Kinek a lánya Margaret? Nem fogok hazudni. Sírtam rajta, nem is kicsit. A vége annyira magával ragadó, annyira érzelmekkel teli, hogy az valami elképesztő. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szabó Szilvia
Szerettem ezt a könyvet olvasni. Egy olyan szívszorító, de cseppet sem szirupos, amolyan igazi, lassú lefolyású, szóvirágokkal tűzdelt, csodálatos szerelemi történet volt, amit minden romantikus lelkületű női olvasónak szívből ajánlok.
WDóra
Különleges és szép levélregény a szerelemről a világháború zűrzavarában. Több témát boncolgat a regény - a távkapcsolatot, a szülői fészekből való kirepülést, a házasság kérdését, a szokások és családi kötöttségek indokoltságát, a háborúban való részvételt. Külön romantikája van, hogy 'csak' leveleket olvashatunk, ezeken keresztül bontakozik ki a történet, megszakításokkal, fokozva a kíváncsiságunkat. Gondoljunk bele régen mennyit kellett várni, hogy megérkezzen egy levél, és milyen tragédiákat okozhatott ha elkeveredett, vagy nem bontották fel...
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4