Vajon létezik szerelem első látásra?

Négy perc általában alig valamire elegendő ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat? A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a JFK repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még soha nem találkozott. Ebben a lehetetlen... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Libri Alba Plaza Könyvesbolt
5 db alatt
5% kedvezmény! Kosárba
2 999 Ft
2 849 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 284 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Gerda
Nagyon tetszett a könyv. Az, ahogy kitér minden apró, mégis fontos részletre. Tettszett az írónő csodálatos nyelvezete, az, ahogy leírt egy-egy érzést, pillanatot. Szinte én is szerelmes lettem :)))
Faragó Vivien
Nagyon tetszett ez a könnyed kis olvasmány :) Jó kikapcsolósást nyújt, örülök is, hogy elolvastam. Általában nem olvasok túl sok romantikus könyvet (legtöbbször fantasyt vagy disztópiát inkább) de azért néha ráfér az emberre egy ilyen egyszerű nyári olvasmány is, ami kikapcsolja. Nálam el is érte a kívánt hatást :)
Rátkai Diána
Az tetszett benne a legjobban, ahogy megtudjuk, igazából mennyit jelent egy édesapa. Jó könyv, de tényleg. :)
Viki(:
Sok könyvet olvastam, de kevés volt, amit többször is elolvastam. Ha unatkozok gondolkodás nélkül e könyv után nyúlok, hisz magával ragad! Már a címe is felhívta a figyelmemet, elkerülhetetlen volt a megvásárlása. Voltak olyan pillanatok, amikor elhittem, hogy apám esküvőjére megyek, egy igazán gáláns úriember társaságát élvezhetem. Mindenkinek ajánlom. Hisz senki sem hisz benne, csak reménykedik!
Fábrik Bella
Bevallom engem nagyon mélyen megérintett ez a könyv. Sok jó könyvet olvastam mostanában, de itt olyan intenzíven bele tudtam képzelni magam Hadley helyébe, hogy az már szinte rémisztő! De pont emiatt lett számomra értékes ez a könyv! Érdekes, ahogy a két apa-gyerek kapcsolatot bemutatja nekünk az írónő. Nagyon érdekes, elgondolkodtató történet, melyet nem is egyszer megkönnyeztem. A szerelmi szál pedig nagyon aranyos volt, olyan szívet melengető. És hogy létezik e szerelem első látásra? Szerintem igen. Vannak akik egyből egymásra találnak, másoknak még ha érzik is, időbe telik. De hát a szerelem a legfurcsább, leglogikátlanabb dolog a világon, mégis a legjobb. Sosem tudhatjuk mikor talál ránk.
Katy
Nagyon megható könyv! Nagyon tetszett!
Roni olvas
Ez számomra tipikusan az a könyv, aminek a lehető legrosszabb címet adták . Megtévesztő. Mert ez a könyv nem feltétlenül a szerelemről szól. Sokkal inkább szól az apákról. Apák és a gyermekeik kapcsolatáról, a szeretetről, megbocsátásról, elfogadásról, változásokról.. Valóban könnyed, humoros, fiatalos, imádnivalóan bájos a stílusa de a felszín alatt ennél sokkal, de sokkal többről van szó. Mert a szavak mögött gyönyörű és fájdalmas mélységeket érint, megráz, meghat, könnyeket fakaszt. Rég volt már, mikor nevettem és sírtam egyszerre egy könyvön Komolyan gondolkodom a kedvencelésen.. És ma felhívom apukámat, és elmondom neki, mennyire hiányzik
Biró Viktor
Igazából a könyv hátulján lévő leírás első mondatrészéből, a "Négy perc általában alig elég valamire..."-ből egészem másra számítottam, mint ami valójában történt. Azt hittem, hogy 4 perc alatt az egész szerelem kiteljesül, de nem így lett és kellemesen csalódtam. Érdekes ahogy A lány és A fiú története egyre csak bonyolódik. Nekem tetszett és csak ajánlani tudom.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1