Járdán Tamás  |  Pataki Anna

A coaching by drawing módszer - Hogyan indíts el változást egy rajzzal?

hvg könyvek  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  376 oldal

A vizualizációnak egyre jelentősebb szerepe van az élet szinte minden területén - így a gondolkodásban és a tanulásban is. Járdán Tamás, a coaching by drawingTM módszer megalkotója, és szerzőtársa, Pataki Anna szerint a rajzzal támogatott coaching segítségével hatékonyabban indíthatunk el mélyrehatóbb változást a coachingjellegű beszélgetések során.
Könnyen áttekinthető, ötletes és praktikus könyvükben 33 egyszerű, a legkülönfélébb helyzetekben is jól használható rajzos coachingeszközt mutatnak be. Akár hivatásos coachként, akár a coachingszemléletű vezetés híveként, tanárként, edzőként vagy egyéb segítő szakma képviselőjeként támogatunk másokat a változásban, vagy ha saját magunkat fejlesztjük, a módszerük komoly segítségünkre lehet. Ehhez nem szükséges rajztudás, csak egy toll és egy papír. A szerzők végigvezetnek a rajzolás lépésein, a folyamat során feltehető kérdéseken, miközben hasznos tippekkel és mindennapi helyzetekből vett példákkal is megismertetnek.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 175 Ft

A termék megvásárlásával

617 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó hvg könyvek
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:376
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly816 gr
IllusztrációÁBRÁK
ISBN9789635651375
Árukód2751267 / 1202239

Vásárlói értékelések, vélemények

(4 vélemény)
Rózsás Tamás
2021. 11. 02.

A könyv sokféle élethelyzetben és üzleti életben jól használható, megértést és változtatást segítő eszközök kincsestára. Inspiráló, egyszerűnek látszó, kicsiszolt rajzos eszközök, érthető magyarázattal, gyakorlatias példákkal és lépésről-lépésre levezetett útmutatókkal azok használatához. Coacholnak biztosan kiváló eszköztár, nem coachként olvasva is sok egyedül is jól használható eszközt ad az olvasó kezébe saját elakadásai, útkeresései, dilemmái megértéséhez, megoldásához, egy-egy rég halogatott változás elindításához, vagy ahhoz, hogy lássuk mikor érdemes profi coachhoz fordulni.Jó szívvel ajánlom mindenkinek aki bármilyen okból egy kicsit is érdekődik a coaching, a problémamegoldás, vagy az önfejlesztés iránt. Praktikus felépítése miatt kevés idő mellett is hasznos olvasmány, akár eszközönként csipegetve is sokat tanulhatunk belőle.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 175 Ft

A termék megvásárlásával

617 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány