A jóslat - A sötség és Fény angyalai trilógia második kötete - Puhatáblás

Ha valaki halottakkal álmodik, az bárki másnak egy nyugtalan éjszakát jelent, de nem Ninának, hisz számára ez figyelmeztetés. Épphogy túlélte az első csatát a Pokollal, újból keményen küzdenie kell, egyetemi hallgatóként is, és úgy is, mint gyakornok apja vállalatánál. Visszatérő rémálmai apja erőszakos haláláról mindennapossá válnak. Mivel Jared... bővebben
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Üdítő szórakozás

20-70%
Olvasói értékelések
Végh Richárdné
Nagyon jó könyv,akár csak az első rész.Azt sajnálom hogy Magyarországon még egyetlen kiadó se adta ki a harmadik kötetet magyarul,pedig nagy lenne rá a kereslet!
Júlia
Hát, hát, hát....Nem volt rossz. Még mindig imádom Nina és Jared párost!! Aranyosak együtt. Bár ebben is volt izgalom, az első részben valahogy jobban azonosulni tudtam a történettel. Ez is tetszett, de nekem a történet kezdete valamivel többet adott. (***spoiler: Kicsit sok volt a szenvedés Nina részéről ez a sok nem alvás, rémálmok, kávédoppingolás, aggódás Jared miatt, vagy éppen Ryan-Claire páros miatt. -vége***)Mindezek ellenére nekem kicsit lapos volt a történet. De azért el fogom olvasni a 3. részt!!
Bársony Melinda
Egyszerűen letehetetlen. Imádtam minden oldalát. Epekedve várom a harmadik könyvet.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot