Hunter Clarke-Fields

Megnyert gyermekkor - Neveljünk jó embereket! Mindfulness és békés kommunikáció

gordon kiadó magyarország kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  192 oldal

Hogyan állíthatod meg a negatív generációs minták ismétlődését és teremthetsz olyan gyermekkort, amiben jó felnőni és jó szülőnek lenni?

Hunter Clarke-Fields a Megnyert gyermekkor sikerkönyv szerzője, mindfulness mentor és tréner. A jelenlét és tudatosság legfrissebb irányzatát és az empatikus kommunikációt egyesíti könyvében. Azt tanítja a szülőknek, hogyan alakítsák ki elfogadó és támogató nevelési stílusukat, hogyan törjék meg a negatív generációs mintákat - jobb emberré válva és jó embert nevelve gyermekükből.

Egyetlen szülő sem tökéletes, és a nehéz vagy stresszes pillanatokban úgy reagálhatunk, hogy nem felelünk meg az ideális nevelésről alkotott képünknek - például kiabálunk. Nem akarjuk, de az előttünk járó generációk mintája működésbe lép. Veled is megesett? Nem vagy egyedül. Szülői reakcióink mélyen gyökereznek bennünk; önkéntelenül követjük szüleink, nagyszüleink, nevelőink mintáját. Ez itt a kérdés: hogyan lehet megállítani az ismétlődést és olyan szülővé válni, amilyen lenni szeretnél?

A Megnyert gyermekkor gyakorlati készségekkel segít kézben tartani a nevelés folyamatát - még a gyerekek legrázósabb dührohama idején is -, sőt konstruktívan és együttérzően reagálni. Amikor a gyerekek azt tapasztalják, hogy a szülő kedvesen és megértéssel fordul feléjük, megtanulnak maguk is kedvesen cselekedni. Ez a könyv alapvető útmutató, hogy saját "robotpilóta" válaszaid felülírása hogyan eredményez tartós pozitív hatást - nemcsak gyermekeid, hanem a következő generációk számára is. Megnyerhetjük a gyermekkort!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gordon kiadó magyarország kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:192
BorítóKARTONÁLT
Súly426 gr
FordítóSzomora Virág
ISBN9789639766198
Árukód2778661 / 1221951

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat