Horváth Balázs  |  Péntek Lászlóné  |  Siposné Kedves Éva

Kémia 10. - Szervetlen és szerves kémia tankönyv

mozaik oktatási stúdió kft.  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  255 oldal

HUNDIDAC 2003. ARANY DIJ
A tankönyvcsalád középiskolás kémiakönyveinek legfőbb célja, hogy segítségükkel a tanulók értsék meg az őket körülvevő anyagi világot, és ismereteiket felhasználva felelősen cselekvő, a hétköznapi anyagokkal magabiztosan bánó felnőttekké váljanak. Civilizált életkörülményeink kialakításában nélkülözhetetlen szerepe van a kémia tudományának, ezért a korábbinál nagyobb hangsúlyt kap az anyagismeret, és a tananyag szélesebb körben tárgyalja a különböző anyagok gyakorlati alkalmazásának és környezeti hatásának problémáit. A tananyag bőséges lehetőséget biztosít az ismeretszerzésre, a hétköznapokban, akár a hírekben felbukkanó kérdések megtárgyalására. A gyakorlatba történő rendszeres visszacsatolással \(például a könyvben található olvasmányokkal) segítséget nyújt ezen témák tartalmilag megalapozott értelmezéséhez és magyarázatához. Ugyanakkor a tankönyv tudományosan korszerű és igényes kémiai ismereteket tartalmaz, ami lehetőséget biztosíthat a továbbtanuláshoz szükséges mélyebb tudás megalapozásához is.
A szerzők kiemelten törekedtek arra, hogy az anyag feldolgozása lehetőség szerint a közvetlen ismeretszerzésre, például kísérletre, modellek használatára épüljön. Ehhez a kötet rendkívül gazdag, színes kép- és ábraanyaga remélhetőleg nemcsak szemléltetési lehetőségként szolgál, hanem motiváló hatásával is hozzájárul.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 306 Ft

A termék megvásárlásával

330 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mozaik oktatási stúdió kft.
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:255
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly444 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL, ÁBRÁKKAL
ISBN9789636973582
Árukód2012129 / 1087559

Vásárlói értékelések, vélemények

Mukk Bernadett
2012. 10. 02.

Szerintem az egyik legjobb könyv amit használhatok a gimiben. Most is ebből készülök a fakultációra és kiválónak bizonyul. Igaz nincs mindenről benne ábra, de könnyen értelmezhető a nyelvezete és nem sok a fejezetenkénti tanulnivaló. Mivel könnyű megérteni jól megmarad - az ismétlésnél észre fogod venni - az ember fejében. Ha nem is tökéletesen ugyan az, de legalább derengeni fog valami. A fejezetek végén lévő összefoglaló kérdések nagyon jól átismételtetik az emberrel az éppen, frissen megtanult fejezeteket. :) Nagyon ajánlom az elkövetkezendő 10. évfolyamosoknak.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 306 Ft

A termék megvásárlásával

330 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal