Magyarok a kitalált középkorban - Újraírt történelem

Mikor történt a honfoglalás? Hány magyar törzs érkezett a Kárpát-medencébe? Kik voltak a hunok és az avarok? Ez csupán néhány azon kérdések közül, amelyeket Herbert lllig és liluus Klaus Weissgerber e könyvükben nagyító alá helyeznek. De miért is vizsgálnánk meg újra már az általános iskolában belénk sulykolt ismereteket? E kérdés megválaszolását... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 850 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
aestergomi
Ezt a könyvet 2003 előtt is kiadták, a rádióban is volt a 300év kiesésről szó.A magyar őstörténettel a jelenleginél sokkal többet kellene foglalkozni.Lehet hogy ez a könyv tudományos szemponból marhaság, de ha legalább felhívja a figyelmet ,talán az őskutatás témája újra fókuszba kerül...
Kóbor Ákos
Én nem kívánom minösíteni 999 Ego urat/hölgyet, lévén csak arról tudok nyilatkozni, amit ismerek. Ö azonban arról is, amit/akit nem. Önbizalma nickjéböl levezethetö, bátorsága, mint véleményének nyilvános felvállalása azonban ennek ellentmond. Tárgyilagos vélemény helyett más pocskondiázása róla állít ki szegénységi bizonyítványt. Az ilyentöl érkezett méltatás intelligens embereknél inkább negatív kritika.
999 Ego
Az elöttem szóló nincs tisztában sok mindennel, ezt el kell nézni neki (nem tehet róla,hisz tanulatlan).Ez egy csodálatos könyv, már csak az van hátra, hogy mi magyarok felvegyük a fegyvert és harcoljunk az igazságért, melyet e könyv is elmond, és be is bizonyít. Minden elismerésem.
? Gábor
Tökéletes!!!!!!!!!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1