Gyöngyösi Imre

Szingapúr - Panoráma országkalauzok

PANORÁMA ORSZÁGKALAUZOK

medicina könyvkiadó zrt.  | 2006  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  436 oldal

A Panoráma-útikönyvek 1957 óta jelennek meg. Sorozatainkban egyes országokat, magyar és külföldi régiókat, városokat mutatunk be, az adott területre vonatkozó legfontosabb, aktuális információkkal, teljességre törekvő részletességgel. Köteteinket az útvonalakhoz igazodó térképek, alaprajzok és színes fényképek gazdagítják. "Idegenvezetőink" magyar szerzők, akik a magyar utazók sajátos igényeinek megfelelően ajánlják figyelmükbe a látnivalókat, külföldi útikönyvek esetében külön kiemelve a magyar vonatkozású nevezetességeket.

Amit Szingapúr kínál:

- Tiszta, rendezett városállam a trópusokon, ahol a felhőkarcolók árnyékában jól megférnek egymás mellett a kínai szentélyek, az indiai templomok és az arab mecsetek.
- Egy hely, ahol szívesen töltenénk minden időnket evéssel, hiszen a kisvendéglőkben felfedezhetjük az ázsiai és távol-keleti konyhák teljes kínálatát, összes ízét, színét és illatát.
- Hangulatos kis utcácskák, színes házak, modern banknegyed, egzotikus piacok, hatalmas luxuslakótelepek, fekete-fehér angol villák. Indiai utcai jós, kínai sárkánytánc, öltönyös üzletemberek, forgalmi dugó a Malajziába vezető hídon - mindez Szingapúr.
- És ha több időnk van, még számtalan kaland vár ránk Kambodzsában, Borneón, Szumátrán és Malajziában, amihez a Szingapúr útikönyv szintén sok hasznos tanáccsal szolgál.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 370 Ft

A termék megvásárlásával

437 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó medicina könyvkiadó zrt.
Kiadás éve2006
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:436
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly690 gr
Sorozat PANORÁMA ORSZÁGKALAUZOK
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
ISBN9789632438832
Árukód2109653 / 1017406

Vásárlói értékelések, vélemények

Thomka Márton
2012. 08. 08.

Szinte tökéletes, a szállások és a közlekedés terén lehetne kicsit bőbeszédűbb, de ezt leszámítva a legjobb utikönyv, amit Szingapúrról eddig olvastam (angol nyelvűeket is idevéve).


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 370 Ft

A termék megvásárlásával

437 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal