Gillian Price

Velence - TOP10 - Térkép melléklettel

lingea kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  160 oldal

Útikalauzunk remek tippekkel szolgál, Velence legjavát kínálja minden szempontból. Kiadványunk bemutatja a legérdekesebb palotákat, templomokat, múzeumokat, hidakat, híres személyiségeket, fesztiválokat, kávézókat és fagyizókat, boltokat, gyermekprogramokat... Minden fejezetben található 10, a térképen is megjelölt inspiráló tipp. Nagyobb léptékű, összehajtható térkép Velencéről.

Vízen sikló gondolák. Káprázatos naplementék a lagúna felett. Spritz aperitivos. Fekete, tintahalas tészta. Reneszánsz palazzi. Gyönyörű karneváli álarcok. Időutazás. És nincs egyetlen autó sem. Nem számít, hányszor jártunk már itt, Velence mindig emlékezetes és romantikus élményt nyújt. Top 10 Velence útikönyvünkkel mindez csak egy karnyújtásnyira lesz tőlünk.

TOP 10 útikönyvünk összegyűjtötte a legjavát annak, amit Velence kínál, az Akadémiai Képtár káprázatos gyűjteményétől kezdve egészen a gondolázásig a kanyargó Canal Grandén. Mindenhol hasznos tippeket találunk benne, pl. mi az, ami ingyenes, vagy mit láthatunk a kitaposott útról letérve; a 11 könnyen követhető útvonal pedig csokorba gyűjti az egymáshoz közeli látnivalókat. A bámulatos fotók és a részletes térképek segítségével ez az útikönyv nélkülözhetetlen társunk lesz.

Útikalauzunk mindenből a 10 LEG-et ajánlja, legyen szó műemlékekről, múzeumokról, hidakról, fesztiválokról, gyermekprogramokról, éttermekről, kávézókról és fagyizókról vagy boltokról. Minden fejezet 10, fotóval ellátott inspiráló tippet tartalmaz, ezek mindegyike megtalálható a térképen is. A TOP 10 lista sorrendje nem jelez sem minőségi, sem népszerűségi osztályozást. A lista 10 eleme körülbelül azonos színvonalú. A borítón található, valamint az összehajtható térképeken is koordináták alapján kereshető meg az adott látnivaló.

Minden fejezetben TOP 10 műemléket és élményt ajánlunk. Bizonyára értékelik majd az egyes kerületek térképeit is. Egy külön fejezetet szenteltünk a környéken tehető egynapos kirándulásokra. Az útikalauz végén praktikus tanácsokat találnak (érkezés, utazás, szállás), valamint két oldalon áttekinthetik a legfontosabb olasz szavakat és kifejezéseket.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó lingea kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:160
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly230 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
FordítóGodó Anett
ISBN9789635051137
Árukód2771375 / 1216713

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén