Gazdag papa, szegény papa - Mit tanítanak a gazdag szülők gyermekeiknek a pénzről, amit a szegények és a középosztálybeliek nem tanítanak meg?

Robert T. Kiyosaki - Sharon L. Lechter

Ez a könyv - lerombolja a mítoszt, miszerint a magas jövedelem az egyetlen út a gazdagsághoz, - megmutatja, miért nem várhatjuk az iskolarendszertől, hogy megtanítsa a gyerekeket bánni a pénzzel, - elmondja, mit tanítsunk meg gyermekeinknek a pénzről, hogy jobban érvényesüljenek az életben, mint mi.
Utolsó ismert ár:
1 758 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
20 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Borsodi Gyula
Alap mű! Ajánlom minden embernek, aki nem szeretne beállni a "birka" sorba. Felnyitja a szemet és rávilágít, hogy azok az emberek akik pénzügyileg függetlenné tudtak válni hogyan érték ezt el. Én 19 éves koromban kaptam ezt a könyvet a Tanár nagypapámtól és azt mondta:- Használd egészséggel! Most 36 éves vagyok és egy sikeres vállalkozást vezetek az üzlettársammal. Vannak olyan hétköznapok amikor megtudom oldani , hogy a szenvedélyemnek tudjak hódolni, ami a triatlon. Az élet más részein is nagyon jól lehet alkalmazni a benne tanultakat. A legfontosabb, hogy sose adjuk fel, tartsunk ki amellett ahogyan Mi elképzeltük. Csinálni kell, mert mindegy mit csinálsz ha csinálod működik.
Magyar Kitti
Nagyon jó könyv. Kiváló alapmű a pénzügyi intelligencia fejlesztéséhez. Könnyen olvasható, jól értelmezhető, példákon keresztül levezetett szórakoztató történetekkel ébreszti fel az olvasó figyelmét. A gazdagok, szegények gondolkodásmódját kiválóan bemutató mű.
Ni
Nagyon tetszett a könyv, adatokat ad a pénz áramlásával kapcsolatban, amit sosem tanítanak az iskolában. Ha valaki elolvassa és megérti a könyvben leírt kincset érő információkat, megváltozik az élete.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1