Test a lélek börtönében - Engedj szabadon, Anorexia!

Mi taszíthat egy intelligens, csinos lányt az életveszélyes éhezés csapdájába? Hogyan veszi át észrevétlenül a lélek a hatalmat a test felett, kétségbeejtő soványság felé sodorva? Az anorexia nervosa nevű betegség egyre gyakrabban keríti be áldozatait, elsősorban a fiatal lányokat. Azt gondolnánk, mindent megadott nekik a sors: vonzó alakot,... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 184 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
szm
Szerintem nagyon érdekes és elgondolkodtató olvasmány. A könyv lényege számomra az, hogy milyen nagy hatással van testünkre lelki egészségünk. Beigazolódni látszik az ép testben ép lélek mondás a regényben is. Míg olvastam, folyton ott volt bennem a kérdés, hogy honnan tudja ilyen pontosan az írónő, mit élhet át egy anorexiával küzdő ember. Átélte? A regény segít megérteni a testképzavarral küzdő fiatal lányokat. Szerintem érdemes elolvasni egészségeseknek, hogy egy kicsit megértsék az ebben a betegségben szenvedő betegeket, s biztos sok segítséget nyújt a betegséggel küzdőknek is.
Damian
Egyetértek Nina véleményével. Szerintem nem túl érdekes könyv. Felszínesen csak végig siklik az eseményeken. Vannak benne elgondolkodtató részek, de összességében unalmas.
Nina
Őszintén szólva másra számítottam. Én a betegségnek nem pont erre a formájára gondoltam... azt hittem, a lánynak a kinézetével van problémája, de mint kiderült, a háttérben komolyabb gondok húzódnak, ami azonban már elvesz a történet érdekességéből... Ennek ellenére vannak benne tanulságos, elgondolkodtató részek.Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
ChatBot