Fallen - Kitaszítva - KEMÉNYTÁBLA

Van valami fájdalmasan ismerős Daniel Grigoriban. A rejtélyes és zárkózott fiú azonnal felkelti Luce Price érdeklődését, amint a lány meglátja a Sword & Cross bentlakásos iskolában. Ő az egyetlen jó dolog az intézményben, ahol tilos mobiltelefont használni, a többi diák nehéz eset, és minden mozdulatukat biztonsági kamerák figyelik. Csakhogy Daniel... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 799 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kuni
Szeretem az ilyen fajta könyveket. Ahogy ezt a könyvet is szeretem!
Nani
Nekem nagyon tetszett a könyv,nagyon izgalmas volt és magával ragadott.Az tény,hogy jó sok íráshiba volt a könyvben,de ettől eltekintve nagyon jó könyv volt 5 csillagos.Alig várom már a második rész megjelenését is,ami ha jól tudom decemberre várható. Akik az előbb kérdezték a további kötetekkel kapcsolatosan ha jól tudom -5 kötetes- a második kötet neve-Torment-a harmadiké-Passion-a negyediké-Fallen in Love-és az ötödiké-Rapture-. Huu remélem hamarosan minden olvashatjuk!!:))
KH
Minden sikerkönyvből kiollózott valamit a szerző - így kaptunk egy értelmetlen zagyvaságot... Rengeteg megválaszolatlan kérdés, elvarratlan szálak. A szerző ráadásuk nem kicsit lehet ruha fanatikus, mert több időt szentelt az öltözékek leírására, mint a szereplőire - vagy csak ezzel töltötte ki az amúgy üresen maradó sorokat. Végül pár szó a kiadónak: hatalmasat csalódtam, az eddig nagyon kedvelt Vöröspöttyösben... Elolvasta ezt egyáltalán valaki mielőtt kiadták volna? Nyelvi lektor? Ez a könyv oly mértékben telve van helyesírási és elgépelési hibákkal, hogy azt ma már egy kisebb fandom oldal engedi meg magának, pedig ott csak amatőrök ellenőrzik a feltöltéseket! Minősíthetetlen!
Jjeji
Wáá imádom, amióta elolvastam folyton azt nézem mikor lehet megvenni a második kötetet:)
Bock Edit Adél
Nagyon tetszett, mi a címe a 2. részének, állítólag van 3. is
Egy Vörös Pöttyös könyv fan
Imádom... Nagyon jó, izgalmas könyv. Minden megvolt benne, ami kellett. Szerelem, izgalom, titkok és persze az elmaradhatatlan csata. A végével azért nem teljesen voltam megbékélve. Igazán érhetett volna úgy is véget, hogy újra találkoznak. Szegény Penn-t meg annyira sajnáltam, igazán kedveltem. Már nagyon várom a következő részt, biztosan elolvasom. Szuper egy könyv. :) 5 csillag!!!
Darby 21
Iszonyat jó történet viszont a végét szerintem nagyon elrontotta az írónő!Teljes zagyvaság számomra érthetetlen dolgok történtek meg már sok volt benne a túlzás!El fogom olvasni a folytatását is ,hogy végül is valahogy megmenti a történetet valahogy!
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1