Szatmári Nóra

Ezoterikus kalendárium 2011 - EZOTERIKUS

illia & co. kiadó  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS

Megjelent 2011 legbölcsebb határidőnaplója! A 2011-es Ezoterikus kalendárium határidőnapló és könyv is egyben, amely több mint 400 oldalon tartalmaz asztrológiai előrejelzéseket, számmisztikai és Feng Shui naptárakat, a holdfázisok pontos adatait, kristály útmutatót, bűbájokat, napi életmód tanácsokat. Mi van ebben a különleges naptárban? A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy melyik napot mely bolygó uralja így használhatjuk ki méginkább a titkos energiákat; Holdnaptár: pontos jegyváltásokkal, milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol - az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát - így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk el; a havi Feng Shui repülőcsillag térképek segítségével hogyan hozhatjuk létre az idő és tér egyensúlyát; melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá; különleges kristályharmonizálás 2011-re! különleges és egyedi, máshol nem olvasható éves kínai asztrológiai előrejelzés a Bíborcsillag rendszer segítségével; milyen erős napi szerelmi potenciálunk - ami tükrözi a szerelemre vonatkozó energetikai állapotot. Havi összefoglalásban olvasható az aktuális asztrológiai előrejelzés, globálisan és csillagjegyenként, babonák, hagyományok, időjóslás és különleges Tarot bölcsességek. 8 sehol máshol nem olvasható, csodálatos bűbáj, mely garantáltan megváltoztatja az életedet! Olyan varázslatokat adunk át, mely a mi életünket már jelentősen megváltoztatta! Mindezek figyelembe vételével boldogabbá, sikeresebbé, kiegyensúlyozottabbá tehetjük napjainkat. Belepillanthatunk jövőnk lehetséges ösvényeibe, amelyeket a kalendárium tartalmának segítségével magunk alakíthatunk. Az információk jelentős része nem avul el, és kiegészítve személyes feljegyzéseinkkel olyan egyedi könyvet alkothatunk, melynek végeredménye múltunk és jövőnk spirituális világa. Extra meglepetések csak kalendárium tulajdonosoknak! Egyet már most elárulunk: egy honlap csak annak, aki részesévé válik a csodának. Együtt indulunk 2011. január 1-jén! S ha ez még nem lenne elég... Több mint 25,000 Forint értékben találsz a naptárban kuponokat, melyeket felhasználhatsz Stúdiónkban vagy az Illia & Co. Kiadónál könyvvásárláshoz! Tartalma: Hasznos telefonszámok, honlapok; Személyes telefonszámok; Összesített naptár 2011-re és 2012-re; Ciklusnaptár; Kínai fogantatási naptár; Használati útmutató oldalak: (Ikontáblázat, Szerelmi potenciál, Uralkodó bolygók, Bűbájok, Numerológiai naptár, Feng Shui repülőcsillag térkép, Kristályok 2011-re hangolva); Havi asztrológiai előrejelzés; Előrejelzés jegyenként; Számmisztikai naptár és Feng Shui előrejelzés; Havi babonák, hagyományok, időjóslá; Havi Tarot bölcsességek Bella tollából; Napi bontású határidőnapló oldalak...és amit már fentebb olvashattál. Ugye érdekel?
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó illia & co. kiadó
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly440 gr
IllusztrációGRAFIKÁKKAL
ISBN9789639769076
Árukód2213841 / 1069503

Vásárlói értékelések, vélemények

Currie
2010. 10. 21.

Én már október a naptárválasztás lázában égtem. Mindenképpen valami különlegeset szerettem volna, ami nap mint nap ad valami pluszt. Amint a kezembe vettem ezt a kalendáriumot, úgy éreztem, megtaláltam amit kerestem! Alig várom, hogy feltölthessem a számomra jelentős információkkal. Köszönöm :)

madár
2010. 11. 21.

Ez a határidőnapló, vagy könyv - nem is tudom, melyiknek nevezzem - egyszerűen zseniális! Egyszerre olvasom, és majd írom... de addig is kutakodom benne, a sok spirituális üzenetet csemegézve:-)

Tamás
2011. 01. 26.

A feleségemnek vásároltam meg a naptárt, és egyszerűen imádja, - lassan jobban, mint engem :-) Nem tudom, mi van benne, ami ennyivel magával ragadó, de rég volt ilyen lelkes :-)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
940 Ft

A termék megvásárlásával

94 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Márquez: Találkozunk augusztusbanMárquez: Találkozunk augusztusban