Erzsébet királyné magánélete - "...fáradtan teszem le esténként koronámat..."

Ez a könyv nemcsak tartalmilag, hanem nyelvezetével is szeretne különbözni a hasonló könyvektől. Egy császárné hétköznapjairól és "gondjairól" számol be: bemutatja Erzsébet ruhatárát, hajápolási szertartásait, étkezési (vagy inkább éhezési) szokásait, gyógykúráit, betegségeit. Mesél arról, hogy mi iránt lelkesedett szenvedélyesen, mi mindenhez volt... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 080 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Melissza
Nagy vágyam volt, hogy ezt a könyvet a kezemben tarthassam.Miután megvettem, alig tudtam letenni. Nagyon sok információt tudtam meg Erzsébetről. Nagyon sajnálom őt, hogy nem élhette a saját életét, mert úgymond ,,díszmadár volt egy aranykalitkában". Tisztelem, amiért próbálta magát alávetni az elveinek, bár tényleg nem sokat tudott tenni ellene, ami igénybe vette őt a szigorú protokoll miatt. Nagyon szeretem Sissit, igazán sokat szeretnék tudni róla, holott rengeteget olvastam már korántsem könnyű életéről.Tudom, hogy sohasem lesz megfejtve az, ami ma is körüllengi.... Szerencsére idén december közepén eljutottam Bécsbe, a Schönbrunni kastélyba. Nagyon sokat jelent számomra ez a látogatás. Egy szó, mint száz, eme könyv segített elmélyülni Sissi életében.Segített valamiben, amit én talán sohase tudtam volna meg magamtól. Ezért ajánlom.
Szórád Niki
nagyon tetszik a könyv én is olvastam már több könyvet is Sissy-röl,nagyon tetszik hogy egészen a részletekbe is belemegy
S.-né Ildikó
Kedves olvasók! Bátran ajánlom mindenkinek ezt a könyvet! Nagyon sok érdekes dolgot megtudhat Erzsébet királyné életéről aki még nem ismeri. Én nagyon sok könyvet kiolvastam már róla, de nem tudom megunni. Mindig keresem az újakat.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot