A szeretet művészete - Hangoskönyv (MP3) - Krizsó Szilvia előadásában

Művészet-e a szeretet, vagy kellemes érzés, amely a vaksors műve, olyasmi, amibe az ember, ha szerencsés, "beleesik"? A könyv az előbbi feltevésen alapul: a szeretés olyan művészet, mely megtanulható, és meg is kell tanulnunk, mert ez az egyedüli lehetőség egyre elidegenedő világunkban arra, hogy az elkülönültséget, a magányt legyőzzük. Erich Fromm... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Gyuricza László
Nem a mű tartalmát (ahhoz sok forrás fellehető), hanem a mű hangoskönyv megjelenítési módját és az előadói minőséget kívánom értékelni. Az olvasás tempója, folyamatossága, hangsúlyozása, szótagolási üteme, a mondat kezdés, végzés, az írásjelek, kiemelések, idézetek érzékeltetése kiváló! Az előadó beleérzéssel, átélléssel, tiszta kiejtéssel közvetít, hangszíne telitalálat. Krizsó Szilvia teljesítményét annak művészi értékét, csak a legnagyobb elismeréssel tudom illetni. A fejezeteket, részeket elválasztó zene összhangban van a mű habitusával. A művet, korábban már könyvformában is tanulmányoztam, a hangoskönyv közelebb hozta hozzám a lényeget, nagyban segítette a bevésődést.
Látogató László
Kötelező alapmű mindenkinek! Az iskolában is ezt és ilyeneket kellene tanítani, sok álhumán badarság helyett. Erich Fromm többi művét is csak ajánlani tudom mindenkinek, így például: - Birtokolni vagy létezni? - Menekülés a szabadság elől - Az önmagáért való ember - Az emberi szív - Utak egy egészséges társadalom felé - Férfi és nő - A rombolás anatómiája Erich Fromm, egy kiváló, méltán világhírű, elismert pszichiáter és társadalom tudós.

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4