Erebos

Nick megszállottja az Erebos című számítógépes játéknak, ami kézről-kézre jár az iskolájában. A szabályok elég szigorúak: mindenki csupán egyetlen esélyt kap, hogy Erebost játszhasson. Játék közben egyedül kell lenni és senkinek sem szabad róla beszélni. Aki ezeket megszegi, vagy nem teljesíti a küldetéseit, kiesik, és többé nem is tudja elindítani a... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 655 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Manga olvas
Mikor először megláttam a könyvet, azonnal tudtam, hogy nekem ezt el kell olvasnom. A borító eszméletlen jó lett, a téma pedig érdekes, bár azt le kell szögeznem, hogy én nem szoktam játszani. Elkezdtem olvasni és azon kaptam magam, hogy nem tudom letenni. Olyan függő lettem, mint a könyvben szereplő gyerekek, teljesen magával ragadott a történet, és a majd 600 oldalas kötetet kivégeztem két nap alatt. Olvasmányos, feszes a történetvezetés, a hangulat sötét és nyomasztó, pont ahogy én szeretem. A számítógépes téma kezd teret hódítani a könyvekben, ami szerintem nem baj, hiszen a mai gyerekek életének szerves részei a különböző online- és szerepjátékok. Az Erebost és az ehhez hasonló jól megírt és modern tematikájú könyveket kellene a kamaszok kezébe adni az iskolában, talán akkor többen olvasnának.
S
14 éves vagyok. Egy ismerősöm ajánlotta, akit nem akartam megbántani, ezért elolvastam, bár nem nagyon érdekelt. Nagy nehezen elolvastam az első fejezetet. Aztán a másodikat, a harmadikat, és így tovább. Az utolsónál már sajnáltam, hogy vége van. Iszonyatosan jó könyv, izgalmas, keveredik benne a mai világ egy régebbi, de játék lévén mégis modern korral. Bárkinek ajánlom, kellemes meglepetés volt számomra :)
Roni olvas
Mindenki tisztában van azzal, hogy létezik játékfüggőség. De csak kevesen tudják, hogy léteznek olyan könyvek, melyek szintén függőséget okoznak, amitől képtelenség szabadulni, amik magukhoz kötnek, megbilincselnek, és nem eresztenek egészen addig, amíg a végére nem érsz. Néha még utána sem. Csak olvasod, pörgeted egyik lapot a másik után, falod az oldalakat, aztán egyszer csak feleszmélsz, hogy már benne vagy az éjszakában, és mindjárt ébreszt a telefon. Mégsem bírod abbahagyni, mégis muszáj tovább lapoznod, hiszen azt súgja feléd: csak még egy oldalt, "csak még egy bekezdést" és mikor a végére értél, csodálkozva nézel körül és nem érted, Te hol jártál, míg ezt a könyvet olvastad??? Számomra ilyen volt ez a könyv. Letehetetlen, izgalmas, érdekes, hátborzongató, megdöbbentő. A maga módján egyedülálló és eredeti, a történet fantáziadús és remekül kivitelezett, a karakterek gyönyörűen kidolgozottak, a csattanó remek. Igazi jó thriller, fiúknak, lányoknak, szülőknek, tanároknak És még egy dolgot kiemelnék: a fordítás igazi profi munka: igényes, választékos, mégis teljesen mai. A könyv kivitelezése pedig igazán mestermunka. Ismét le a kalappal a Pongrác Kiadó előtt!

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
ChatBot