Emlékszel rám?

A főhős egy huszonnégy éves, lófogú, csúnyácska lány, aki egy kollegáival töltött görbe este után hiába várja, hogy barátja érte jöjjön a zuhogó esőben és hazavigye. Taxiért tülekedve megcsúszik a vizes lépcsőn és elesik... Lexi „másnap" kórházi ágyon ébred, és azonnal távozni akar, hisz csak a fejét verte be egy kicsit a lépcsőn. A körülötte... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Z
Viszonylag sok Sophie Kinsella könyvet olvastam már életemben, hiszen művei számomra mindig is az igazi mai lányregényeket jelentették, de ez a könyv a kedvencem. A történet humoros, kedves és romantikus, azonban ha mélyebbre nézünk igenis nevelőcélzatú is. Tökéletesen megfogalmazza a mondást miszerint a pénz nem minden. Lexi is hamar megtanulja, hogy az 'új', fényűző élete mégsem olyan pompás. Kinsella művei közül általánosságban a Boltkóros naplóját szoktál leginkább kiemelni, de ha nekem egyik könyvét ajánlanom kéne, az biztos ez lenne.
Diia
A közepe kicsit "unalmas" de nagyon tetszik még így is. ajánlom mindenkinek! :)
Chilla
Az írónő szerintem egy kicsit gyengébben sikerült könyve, az előzőkhöz képest. Persze mellette szól, hogy vicces az aranyos történet. Kinsella rajongóknak nem érdemes kihagyni.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot