Cassandra Clare

Elveszett lelkek városa - A végzet ereklyéi 5.

A VÉGZET EREKLYÉI

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  506 oldal

Mi az az ár, ami még a szerelemért is túl magas? Amikor Jace és Clary ismét találkoznak, a lány elborzadva tapasztalja, hogy szerelmét és gonosz bátyját Lilith varázslata egymáshoz köti. A Klávé célja megölni Sebastiant, de lehetetlen anélkül végezni az egyik fiúval, hogy a másiknak ne essék bántódása. Alec, Magnus, Simon és Isabelle tündérekkel, démonokkal meg a könyörtelen Vasnővérekkel alkudozik, Clary pedig veszélyes játszmába kezd. A tét nem csak a saját élete, de Jace lelke is egyben. De bízhat-e még a fiúban egyáltalán?

Szerelem. Vér. Árulás. Bosszú. A Végzet Ereklyéi lélegzetelállító ötödik darabjában közelítő sötétség fenyegeti az árnyvadászokat.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:506
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly530 gr
Sorozat A VÉGZET EREKLYÉI
FordítóKamper Gergely
ISBN9789633730751
Árukód2236407 / 1091170

Vásárlói értékelések, vélemények

(2 vélemény)
S
2013. 06. 06.

ááááááááááááááááááááááááááááááááááá az eddigiek alapján ennyi a véleményem: nem tudom kivárni!!!!!!!!!!!!!!!

S
2013. 06. 10.

Ma kezdtem, és WoW!!!! Egyszerűen nagyon-nagyon jó! Bár Alec és magnus eléggé furi még mindig, de hát ez van xD És a borító is nagyon jó, szerintem eddig ez a legjobb!

B
2013. 06. 17.

Másfél nap alatt elolvastam, iszonyatosan jó könyv! Gondolom, hogy ajánlani nem kell senkinek, mert aki elolvasta az első 4 részt, az ígyis-úgyis beleszeretett már ;) Tetszett, hogy sokszínű volt, az is, hogy a szereplők kezdenek felnőni, és hihetetlen, de az írónő még mindig fent tudja tartani az érdeklődést, nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz ki ebből a Sebastianos dologból. Szóval mikor jelenik meg a City of Heavenly Fire???? ;)

Botka Anett
2013. 06. 18.

Csak ajánlani tudom!! Nem csoda hogy felkerült a sikerlistára... az ötödik rész is annyi meglepetéssel vár, mint az előző 4! Imádtam, nem tudtam letenni! :) Cassie Clare-nek csak gratulálni lehet! :) Alig várom a 6. részt! ;)

Bia
2013. 07. 16.

Aki ismeri Cassandra Clare könyveit, annak nem kell igazán ajánlani ezt sem, olyan jó, mint a többi! :) Sok szál elvarratlan maradt, úgyhogy nagyon várom a folytatást!

Pandur Edina
2013. 08. 26.

Cassandra Clare még mindig tud írni! Szerintem az egyik legjobb kötet. Alig várom a befejező részt!

Jurkinya Petra
2013. 10. 05.

Hát igen, a negyedik rész után, azt hihettük, hogy azt már nem tudja visszahozni az írónő...és mégis! Az Üvegváros, ugye, úgy készült elviekben, hogy a végső rész, aztán ki tudja, mi változtatott ezen a terven, kijött a negyedik, ami nem csak a méretében, de a temperamentumában is kevesebbre sikerült, mint vártuk volna. Az ember ilyenkor el is gondolkozik, hogy most szeretnénk-e továbbolvasni még egy kötetet, hogy ezt is elszenvedjük vagy legalább ugyanúgy várjuk a csattanókat, és aztán semmi. Ezzel ellentétben, mégis sikerült visszahozni a lelkesedést ezzel a kötettel a sorozatba, és már ugyanúgy tűkön ülve várjuk a ténylegesen legutolsó-utolsó lezáró kötetet, amit mégsem akarunk elolvasni, mert tudjuk, hogy majd megsirat, hogy majd megnevettet, és hogy majd elszomorít, mivel nem lesz tovább. És ennyi végül is, mert ez a kötet visszahozott valamit a halálból, és újra fellángoltatta a sorozatot. Ne hagyjátok abba a negyediknél, olvassátok el ezt is.:)

:)
2013. 10. 29.

Nekem az összes Végzet ereklyéi kötet nagyon tetszett! Cassandra Clare egy csodálatos világot teremtett az olvasó számára. Nagyon fordulatos, izgalmas.... Egyszerűen IMÁDOM!!

The Mortal Instruments- Hungary
2013. 11. 16.

Cassandra Clare és a fordító, Kamper Gergely is hozzák a szokásos formájukat. Az írónő belekezdett egy újabb bonyodalomba, de valahogy mégsem tűnik úgy, mintha az egészet csűrnék-csavarnák, mert még mindig érdekes és élvezhető. Kíváncsian várjuk a következő részt :)

Mihajlovic Marina
2013. 12. 24.

Szokás szerint Cassandra Clare elragadtató történeteivel nem lehet vitatkozni.Fantasztikus világot fest az olvasó számára a szokatlan lényekkel,az érdekes rúnákkal és idegtépő történettel. Ajánlom ;)

Mátrai Magdolna
2014. 03. 21.

Fantasztikus, magával ragadó történet! A könyvet nem tudtam letenni (egyiket sem!!!). Csodálatos az a mesevilág, amit az írónő teremtett. Nem kertelek! Beleszerettem az Árnyvadászok világába! Már nagyon várom a folytatást és a többi Árnyvadász könyvet is! Mindenkinek csak ajánlati tudom!

Egri Nikoletta
2014. 04. 28.

Egyszerűen fantasztikus könyv, imádom! Azt viszont sajnálom, hogy Clary tesója csak most került képbe, végre láthattuk az igazi arcát:) Nagyon várom a befejező részét. :))

Virág
2014. 05. 08.

Mind az 5 részt imádom, igazi rajongója lettem, rekord idő alatt olvasom el őket mert nem tudom letenni. :) mindenkinek ajánlom!!! :) Nem fog csalódni! Jacet mindenki imádja, Clary talpra esett csaj, Magnus szórakoztató, Alec helyes, Simon a maga módján nagyon szerethető, ők a kedvenceim, de mindenkit szeretek a szereplők közül persze aki a jó oldalon áll :)

friebo
2014. 09. 30.

Az egész sorozat nagyon jó, a könyvek letehetetlenek, de ez felteszi az i-re a pontot! Nagyon kíváncsi vagyok a befejező részre, mert ezt nem lesz könnyű túlszárnyalni. Sebastiant egyszerűen annyira rossz, hogy az már fantasztikus, imádom!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat