Dr. Szűcs Endre

Vágóállat- és húsminőség

szaktudás kiadó ház zrt.  | 2002  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  228 oldal

Az egészséges ember számára a rendszeres húsfogyasztás szervesen hozzátartozik a teljes értékű táplálkozáshoz. A húsminőség napjainkban különösen fontossá vált – elég csak a közelmúlt eseményeire gondolnunk (kergemarha-kór stb.) A könyv teljes körű felvilágosítást és tájékoztatást ad a vágóállatok minősítéséről, osztályozásáról, a hús fizikai, fiziológiai és biokémiai tulajdonságairól, az egyéb a hús minőségét befolyásoló tényezőkről, a környezetterhelésre gyakorolt hatásról valamint a minőségbiztosításról a hústermelésben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 660 Ft

A termék megvásárlásával

266 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó szaktudás kiadó ház zrt.
Kiadás éve2002
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:228
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly360 gr
IllusztrációKÉPEK, ÁBRÁK
ISBN9789639422452
Árukód2096523 / 1013099

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 660 Ft

A termék megvásárlásával

266 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya