Dr. Erdős Gyula  |  Dr. Haller Gábor  |  Molnár Jenő  |  Dr. Ocskó Zoltán

Növényvédő szerek, termésnövelő anyagok I-II 2021

agrinex bt.  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  1515 oldal

A korábbi évekhez hasonló formában jelent meg az engedélyezett növényvédő szerek és termésnövelő anyagok fontosabb adatait tartalmazó kiadvány.
Ebben valamennyi olyan készítmény szerepel, amelyre a Vidékfejlesztési Minisztérium Növény- és Talajvédelmi Főosztálya, illetve a Növény- és Talajvédelmi Központi Szolgálat engedélyokiratot adott ki.
Az I. fejezetben a növényvédő szerek fontosabb adatait és felhasználási területüket ismerjük meg, név szerinti abc-sorrendben. A II. fejezetben "hatóanyag-engedélyezett" szer indexet közlünk elsősorban azzal a céllal, hogy egyes növényvédő szereket hatóanyaguk alapján is vissza lehessen keresni. A III. fejezetben a növényi kultúrák fontosabb károsítói, betegségei ellen használható termékeket soroltunk fel. A IV. fejezet a növényvédőszer-mérgezés esetén alkalmazható elsősegély-nyújtási eljárásokról ad részletes tájékoztatást. A V. fejezet - külön kötetben - a hazánkban forgalomba hozatalra és felhasználásra engedélyezett termésnövelő anyagok, műtrágyák adatait foglalja össze.
Az évente megjelenő kiadványt ajánljuk minden növényvédelemben dolgozó - irányító és végrehajtó - szakember részére, de valamennyi gazdálkodó számára is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 275 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó agrinex bt.
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:1515
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly1066 gr
ISBN2050000084348
Árukód2746160 / 1198294

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 275 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat