Árnyak asszonya

Ed, az amerikai író, Londonba utazik, hogy ötleteket gyűjtsön a következő könyvéhez. Bolyong az idegen városban, miközben szörnyű titok is kísérti a múltjából, amitől, bármilyen elszántan próbálkozik is, nem sikerül szabadulnia. Ed válaszokat szeretne, de ezek helyett valami olyasmire bukkan, amire álmában sem számított: egy fantasztikus szerelemre.... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Konfár Ivett
Nem is tudom hol és hogyan kezdjem. De próbáljuk talán az elejéről kezdeni a dolgokat. A könyvbe véletlenül botlottam bele, és nem titkolom, hogy rengeteg olvasói véleményt végig bogarásztam, mielőtt megvettem volna...a sokadik ilyen vélemény után kezdett csak derengeni valami érdekes dolog. Szinte senki sem fogalmazott meg negatív kritikát a könyvvel kapcsolatban. Itt merült fel bennem a kérdés; miért is ne olvassam el? Megvettem és elolvastam. Fantasztikusan zseniális, ha lehet így fogalmazni. :) Még mindig a hatása alatt vagyok. Azonban fontosnak tartom azt is elmondani, hogy vannak bizonyos részek, ahol elég nyitottnak kell lenni a leírtakkal kapcsolatban. De ezen túl lendülve elképesztően bravúros. Telis-tele tűzdelve fordulatokkal, ármánnyal, illúzióval, hazugsággal és még több csavarral. (Halkan jegyzem meg, hogy annyi fordulat volt a könyvben, hogy azt összeszámolni is nehéz lenne, de éppen ettől volt letehetetlen.) A végére érve azt éreztem, hogy teljesen kirántották alólam a talajt. Igazán elképesztő befejezést produkált az író. Összegezve tehát: Letehetetlen. Bravúros. Fondorlatos. Csalóka. Elgondolkodtató. Zseniális. Megdöbbentő. Egy szóval jó volt, na! :)
Eredeti ár: 3 290 Ft
Online ár: 3 125 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
312 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot