A Da Vinci-kód

• A csavaros kód Leonardo műveiben rejtőzik. • Kétségbeesett hajsza Európa székesegyházain és kastélyain keresztül. • Végül fény derül az évszázadokon át titokban tartott, megdöbbentő igazságra. "Egy lángelme szüleménye." Nelson DeMille A tanulmányi úton Párizsban tartózkodó Robert Langdon szimbólumkutatót telefonon riasztják egy késő... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
6 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Nemes Brigitta
Az író csúcs szuper könyve, nagyon tetszett ez is. Nagyon szeretem az író stílusát, letehetetlen könyv.
Silver
Én régebben láttam a belőle készült filmet, bár nem igazán emlékeztem mi is volt benne, nem fogott meg annyira a történet. Most évek múltán jutott eszembe valahogy, hogy elolvassam-e a könyvet. És a filmmel ellentétben, pozitívan kellett csalódnom, ugyanis szerintem egy zseniális műről van szó. Hihetetlenül jól bonyolítja a szálakat. Nem hiába, látszik, hogy egy nagyon intelligens (Mensa tag) ember az írója. Nyilván nem kell mindent elhinni ami benne van, bár ez már le is van szögezve az elején-mondanám ezt a sok okoskodónak. Egyébként, mint keresztény mondom ezt és jól tudom ezen a területen mennyi hibát vétett, Szentek Szentje, Mária Magdolna, de még az oszlopok (Jákin és Boáz) neveinek a jelentését is helytelenül írta le. Alapvető Bibliai ellentmondásokkal van teli. Véleményem szerint nem csak azért olvasunk el egy művet mert az feltétlenül igaz.. Ez volt az első könyv amit Brown-tól olvastam, és nekem nagyon bejött a stílusa, már megrendeltem a legújabb könyvét az Inferno-t is.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot