Damon Zahariades

Vége a halogatásnak - Technikák a belső halogatás leküzdésére

good life books  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  238 oldal

Tanuld meg, hogyan cselekedhetsz és dönthetsz gyorsabban, valamint hogy miként intézhetsz el több mindent kevesebb idő alatt!

Hajlamos vagy halogatni az elintéznivalóidat? Gyakran jelent nehézséget hozzálátnod a fontos projektekhez? Hagyod, hogy oly mértékben felhalmozódjanak a feladataid, hogy már stresszesnek és leterheltnek érzed magad?

Ha igen, ez a könyv neked készült!

Képzeld el, ahogy átfutva a teendőid listáját, máris hozzálátsz, elvégzed és kipipálod a feladataidat. Képzeld el, hogy képes vagy azonnal eldönteni, hogy elsőként mely projektek felé fordítod a figyelmedet. Képzeld el, ahogy mindennap órákkal előbb befejezed a munkádat!

A kötetben 21 olyan bizonyított taktikát találsz, amelyekkel leküzdheted halogató hajlamodat. Megismerkedhetsz továbbá a halogatásod okaival, mindezt kiegészítve olyan gyakorlati tanácsokkal, amelyek megtanítanak, miként vegyük elejét ezeknek a kihívásoknak. Ez a lépésről lépésre haladó útmutató megmutatja neked, hogyan gyűrheted le azt a szokásodat, hogy hajlamos vagy elhalasztani a fontos házimunkákat, projekteket és tevékenységeket, továbbá, hogy miként teheted rutinoddá mindazt, amitől szárnyra kap a produktivitásod!

A SZERZŐRŐL
Az Amazon bestsellerszerzője, Damon Zahariades lépésről lépésre haladó, tevékeny tanácsokkal lát el arra vonatkozóan, hogyan növeld a produktivitásodat, fejleszd az időgazdálkodásodat, és mindeközben miként alakíts ki magadnak egy kifizetődőbb életstílust. Híres önsegítő könyvei jól ismertek gördülékeny olvashatóságukról, valamint rögtön alkalmazható gyakorlatias tanácsaikról.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 690 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 405 Ft

A termék megvásárlásával

540 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó good life books
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:238
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly378 gr
FordítóNagy Mátyás
ISBN9789636300432
Árukód2773827 / 1218456

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 690 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 405 Ft

A termék megvásárlásával

540 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal