Angyalvágy

A legutóbbi évek több meglepetéssel szolgáltak, mint amire az angyalvérű Clara Gardner valaha is számított volna. Ám azt az első szerelem szédítő szárnyalása és egy szeretett személy elvesztésének gyötrő fájdalma közepette sem tagadhatja, hogy a végzet eleve nem normális életet szánt neki. Miután kiderítette, milyen különleges szerepet játszik a... bővebben
2+1 kedvezmény! Kosárba
3 499 Ft
3 324 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 332 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Páratlan párosok 2+1 akcióban

2+1
Olvasói értékelések
Angel
Nem tudom szavakba önteni mindazt amit átéltem. 2 nap alatt kiolvastam az összes kötetet, elmerültem, elvarázsolódtam. Mintha minden más megszűnt volna, és csak én létezek a könyvvel...Annyira másképp látok most dolgokat. Bár furcsa a gondolat, de a könyv hatására, úgy érzem én is képes vagyok mindenre amit csak szeretnék. Egyszerűen hihetetlen amit az írónő elért a szavaival...Amikor olvastam, akkor én voltam Clara..egybeforrtam a karakterrel, éreztem amit Ő érez...és egy írónak nincs annál nagyobb elismerés, minthogy az olvasói beleélik magukat a környezetbe. Akkor elérte a célját...áttudta adni minden érzését. Ez a könyvsorozat, valószínűleg az életembe mindig egy mankót fog jelenti, amire lehet támaszkodni. Aki kicsit elbizonytalanodott magába, és sok a kérdése de nincs válasz sehonnan senkitől, akkor olvassa el az összes könyvet. Egészen biztosan nem fog csalódni benne! Én egy percét se bántam meg, és alig várom, hogy újra elolvassam. Nekem 10/10 -es könyvsorozat.
Jázmin
Nagy kedvencem ez a trilógia, de őszintén szólva más befejezést vártam/reméltem...... Ezen kívül nagyon tetszett és csak ajánlani tudom!!!
Senkár Vica
Nekem nagyon tetszett tényleg lerakhatatlan könyv a legelbűvölőbb Benne az hogy nem valósághű és ez sokakat lenyűgöz köztük engem is.
István Laura
Nekem a trilógia közül ez a kedvencem. Ez a legizgalmasabb és egyben a legjobb könyv. Mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
Kedvek Zsuzsanna
Nagyon jó a trilógia! Fordulatos, izgalmas az utolsó kötet is. Csak ajánlani tudom. Nagyon szép leírásokkal dolgozik az író, érdemes elolvasni mind három kötetet.
Vinczéné Kása Katalin
Kedvenc könyveim egyike. Ez egy szép történet méltó befejezése.
Balázs Klaudia
Nagyon tetszett a 3. kötet. Kevés időm van mostanában olvasni, de másfél nap alatt ezt mégis sikerült. Összességében vége maga a trilógia magával ragadó volt, egész végig azon vívódtam kit lenne jó, ha választana Clara. A befejezés kicsit hiányos volt nekem, Christianról szívesen tudtam volna meg még többet, de összességében véve ajánlanám bárkinek kortól függetlenül. Ebben a stresszes világban elég jól ki tudja velünk záratni a külvilágot.
könyvmániás
Az elsők között olvastam el a befejezést! Már nagyon kíváncsi voltam a folytatásra. Fordulatos, romantikus... Egy gyönyörű történet az igaz barátsáról, az igaz szerelemről és a testvéri összetartásról... A könyvet nem bírtam letenni. Megható történet! Ezen a részén is sírtam! Méltó befejezése a trilógiának!
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5