Cornelia Funke

Sárkánylovasok

ciceró könyvstúdió kft.  | 2002  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  408 oldal

Csodákkal teli kalandos útra viszi fiatal olvasóit a legnépszerűbb mai német ifjúsági írónő ebben a számos díjat nyert nagyszerű regényében. Valahol a hideg, nyirkos északnyugaton egy barlangban rejtőzködnek a még ma is élő békés sárkányok. Ám a derék, világjáró patkányok egyike rossz hírrel érkezik: feltartóztathatatlanul közelednek az emberek, hogy miként az egész világot, a Sárkányok Völgyét is birtokukba vegyék. Lung, a kedves ezüstsárkány útrakel, hogy társai számára fellelje a Himalája vidékén a legendás Ég peremét, a sárkányok ősi otthonát. Csatlakozik hozzá Hajnalpír Bundácska, a csípős nyelvű, okos koboldleányka, majd Ben, a bátor, igazságszerető embergyerek. Városok, hegyek, tengerek, sivatagok felett repülve Lung hátán, meg kell küzdeniük a békés sárkányok legszörnyűbb ellenségével, a gonosz, óriási aranysárkánnyal és ezernyi más veszedelemmel. Ebben a kalandos meseregényben napjaink autós, repülős, számítógépes világának valósága keveredik a legnagyobb természetességgel a dzsinnek, tündérek, homunkuluszok mesevilágával.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék megvásárlásával

236 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó ciceró könyvstúdió kft.
Kiadás éve2002
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:408
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly610 gr
IllusztrációA SZERZŐ ILLUSZTRÁCIÓIVAL
FordítóNemes László
ISBN9789635393923
Árukód2158936 / 1035303

Vásárlói értékelések, vélemények

Epres Kornélia
2005. 12. 24.

Az egyik kedvencem. Rengeteg könyvet olvastam már és az a véleményem, hogy ez az író nagyon tud. A többi könyvét is érdemes elolvasni. Akik igazán át tudják érezni az olvasást azok mindig emlékezni fognak rá.

Epres Kornélia
2005. 12. 24.

Ja, és minden korosztály imádni fogja! A húgom, én ,és az anyukám egyaránt odavan érte. Még a nagymamámnak is kölcsön fogjuk adni és biztos vagyok benne, hogy neki is tetszeni fog. Megéri megvenni!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék megvásárlásával

236 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

LID - Együtt olvasunkLID - Együtt olvasunk