Corina Bomann

Holdfénykert

 | 2017  | MAGYAR nyelvű

Lilly Kaiser beletörődött abba, hogy a férje halála után magányos, bonyodalommentes élet vár rá, így amikor egy idegen besétál a berlini régiségboltjába egy antik hegedűvel, és azt állítja, hogy a hangszer Lillyé, a nő teljesen összezavarodik. Hiszen hogyan is örökölhetne egy ilyen kivételes zeneszerszámot? A legjobb barátjával, Ellennel és a zenetörténész Gabriellel Lilly a hegedű titkainak nyomába ered. Az egyre rejtélyesebb jeleket követve Angliából először Olaszországba, majd Indonéziába viszi az útja, miközben szép lassan felfejti a hangszer történetét. Tudomást szerez az egzotikus szépségű, tehetséges Rose Gallway-ről, aki száz évvel korábban a hegedűjátékával elvarázsolta a fél világot - amíg egy nap váratlanul el nem tűnt. Miközben Lilly újabb és újabb titkokkal szembesül, lassan a saját életét is új szemszögből látja. És ahogy minden egyes felfedezés közelebb viszi Gabrielhez, úgy éled fel benne a remény, hogy talán sikerülhet kitörnie a magányból, amely ez idáig bilincsbe zárta őt és a szívét.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 2 590 Ft

A termék megvásárlásával

259 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadás éve2017
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub
Formátum EPUB MOBI
Árukód2700991 / 8130311

Elérhető még:

Antikvár könyv (4 db)

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
Csépány Katalin
2018. 10. 31.

Lilly Kaiser története igazán érdekes. Angliából először Olaszországba, majd Indonéziába viszi az útja, miközben szép lassan felfejti a hangszer történetét, mely rejtélyes módon kerül hozzá. Remek történet.

Csépány Katalin
2018. 11. 13.

Lilly régisérboltjába egyik nap betér egy idös r és letesz egy hegedüt, majd szó nélkül távozik. Ekkor kezdödik el a nyomozás a hegedü titka után, mely nem hagyja Lillyt nyugodni. Anglia, Olaszország, Indonézia követik egymást a nyomozás során, de aztán a rejtvény természetesen megfejtödik. Nekem tettszett a könyv. Nem mindennpai fordulatokkal és eseményekkel elszórakoztatott.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 2 590 Ft

A termék megvásárlásával

259 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád