Íme a nővérem, Madonna

A popikon öccsének tollából született írás kibeszélős, családi és magántitkokat hoz nyilvánosságra. Megismerhetjük belőle azokat az évtizedeket, amelyeket a Föld leghíresebb nője mellett töltött. Miközben felnőtt Madonna mellett, és később felnőttként dolgozott vele, egyre jobban megértette. Megértette a nővért, a sztárt, azt a nőt, aki fél évszázada...
Utolsó ismert ár:
3 752 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
hp
én most olvasom 12 éves vagyok, de nagyon jó!!tényleg, márt alig várom minden nap, h olvashassak belole!
livus
Nagyon tetszett a könyv. Madonna viselkedésén nem lepődtem meg, de Christopher... Nem tudom mi volt a valódi célja ezzel a könyvvel, de szerintem nem Madonnát járatta le, hanem magát. Ezt viszont remekül tette. A drogozásán, az "örökös megbocsátásán" ledöbbentem. Tényleg a testvére hátán mászott fel.
Kanyó Szilvia
Már alig vártam,hogy megjelenjen magyarúl is ez a könyv.Nagy rajongója vagyok Madonnának és kíváncsi voltam mi is van a háttérben.A könyv nagyon jó, sok igaz dolog van benne ami egyeseknek kiábrándító lehet.De nem lehet könnyű egy ekkora sztárnak a testvérének lenni és az árnyékában élni. A könyvet csak ajánlani tudom.
Hegedüs Róbert
Nekem bőven elég volt pár sor a könyvből ahhoz, hogy eldöntsem, egy fillért sem adnék érte. Christopher keresse csak meg máshogy a pénzt, ha annyira tehetséges, akkor biztosan menni fog neki.
Szabina
Elolvastam, érdekes volt, de nem döbbentett meg. Mindig is tudtuk, hogy Madonna céltudatos, gátlástalan, törekvő, felhasznál mindent és mindenkit céljai eléréséhez.Ennek ellenére imádjuk, csodáljuk, vesszük a lemezeit. Ha nem lenne ilyen nem tartana ott ahol. Na jó, azon eg kicsit meglepődtem, hogy a saját családtagjaihoz is milyen gonosz tud lenni néha. A könyv alapján azt gondolom 2 okból ment tönkre a kapcsolatuk. Egyrészt Christopher drogozása miatt, másrészt mert Madonna gyerekeket szült, férjhet ment (ebben a sorrendben:) ) Christopher meg csüngeni akart még rajta, de már nem tudott. A fickó egész életében abból profitált, hogy Madonna öccse. Ha tényleg annyira tehetséges mint ahogy állítja magáról akkor megélne anélkül, hogy kiteregetné a szennyest. Szerintem ezzel a könyvvel minden esélye elszállt arra, hogy kibéküljenek. Most nagyon élvezi hogy rajta van a figyelem, de a 15 perc hamar lejár...
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1