Charlize O'quinn

Kristálypiramis

k.u.k. könyv-és lapkiadó kft.  | 2002  | MAGYAR nyelvű  | FŰZVE  |  356 oldal

"Tiara szerette volna megosztani Scottal a titkait, de nem tudhatta, hogy fog reagálni a történetére. Ezért az elején tartott egy kicsit ettől a beszélgetéstől. Ám mostanra teljesen feloldódott. Ahogy beszélt, úgy lett a lelke egyre könnyebb és könnyebb. - Tehát a kristálypiramis nem más, mint egy űrhajó - állapította meg Scott, kizökkentve Tiarát a gondolataiból. - És még valami más... - búgta sejtelmesen a lány. - Valami?! - A hajó félelmetes erőt rejt magában... Azonkívül, hogy egy csillagromboló, három féregjáratot képes megnyitni. Scott ugrott egy hatalmasat izgalmában. Úgy érezte, belecsöppent egy fergeteges, monumentális science fiction forgatásába, melyet a két lenyűgöző filmóriás: Steven Spielberg és George Lucas rendez, soha nem tapasztalt óriási költségeket felemésztve." A fantasztikus kalandregény hősnője, Tiara csodával határos módon menekül meg üldözői elől. Később - mert nem emlékszik múltjára - egy amerikai pszichiáterrel próbálja felderíttetni emlékezete rejtett zugait. Az emlékek a sivatagba vezetnek, ahol a föld alatt egy kristálypiramis rejtőzködik. E furcsa lelet után kutat a pszichiáter testvére is. Együttes kalandos egyiptomi útjuk során derül ki: Tiara nem közönséges földi lény...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 140 Ft

A termék megvásárlásával

114 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó k.u.k. könyv-és lapkiadó kft.
Kiadás éve2002
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:356
BorítóFŰZVE
Súly240 gr
FordítóRónai Rita
ISBN9639384119
Árukód2153593 / 1033423

Vásárlói értékelések, vélemények

Angyalosi Éva
2002. 03. 29.

Jól szerkesztett, tudományos igényű mégis szórakoztató regény. Kellemes érdeklődésre számot tartó környezetben játszódik vonzó szereplőkkel, akikkel együtt izgulhatunk kalandjaik során. Nem beszélve az emberiség sorsáról! Hurrá! Várjuk az új könyvet!

Fehér Anna
2002. 03. 29.

Fantasztikus "fantasztikus"! Tényleg nagyon gazdag fantáziavilággal találkozhatunk az írónő tollából született regényben. Ebben a műfajban nőírótól még nem volt alkalmam ilyen jó humorral átszőtt, fordulatos történetet olvasni. Köszi...

Lázár Miklós
2002. 05. 29.

Szenzációs! Bár minden sci-fi ilyen fordulatos, és humorban bővelkedő lenne! Csodálatos világba repít a történet. Várjuk a következő könyvet!

Hlavacska Judit
2002. 05. 30.

Elolvastam, és utána mégegyszer elolvastam. A végére érve aztán nem tudtam ellenállni neki: harmadszor is kiolvastam. Még sosem "találkoztam" olyan könyvvel, amely annyira megérintett volna, hogy mégegyszer kézbevegyem, miután kiolvastam. Ezt pedig háromszor olvastam el egymás után... Csak szuperlatívuszokban beszélhetek róla!

Barthók Andrea
2002. 05. 30.

Bár én lennék Tiara, bár enyém lehetne Scott, vagy Jared! De a legjobb talán mégis az lenne, ha én lehetnék Charlize O'Quinn, aki ilyen mesterien tud írni! Charlize! Az elsőszámú rajongód vagyok! Óriási vagy, egyszerűen imádlak! Mikor jön a következő könyved? Már nem bírok magammal, hogy kivárjam! Te vagy a Mester: A MESTEREK MESTERE!!!

Demeter Rozália
2002. 06. 02.

Kár, hogy nincs ötösnél nagyobb pontozási érték. Legalább 10-est kellene adni ennek a regénynek. Életem során már jó néhány könyvet elolvastam, és az eddigi utolsó regény, melyet kétszer egymásután "kivégeztem" a Kristálypiramis előtt a Ken Follett Katedrálisa volt, jó néhány évvel ezelőtt. Most csak azért nem olvasom el harmadszor(!) is, mert a párom magához ragadta és most nagy örömmel "falja a betűket", mondván, hogy rég nem olvasott ilyen jó sci-fit. Kedves Charlize! Nagyon tetszett a könyv. Gratulálok! Remélem, még sok könyvedet olvashatom a közeljövőben. Mikorra várható a következő? Nem csodálom, hogy Zsoldos Péter díjra lettél jelölve az Avana lapján! A könyv nagyon jól meg van írva. A humor nem erőltetett, az információkat tartalmazó részeknél pedig nem egy száraz adatmennyiség zúdult a fejemre, hanem érdekességként olvastam őket.

Kelemen Tamás
2002. 06. 24.

Szerintem király a könyv. Imádom a scifiket, és mivel ezt még nem olvastam, kiváló olvasmány lesz a Hamlet helyett. :-)

Szűcs László
2002. 07. 23.

Nagyon izgalmas jobb bármilyen regénynél.Jó a megfogalmazás ez a regény nekem nagyon tetszik nincs ennél jobb szerintem a világon.Gratúlálok az írónak hogy ilyen jól meggondolt mindent.

Várhelyi-tóth Miklós
2002. 10. 16.

Charlize Királynő könyve maga az adu-ász! Szerintem Tiara nem más, mint maga az írónő... én legalábbis ilyennek képzelem! Én Scottra hasonlítok, kívülről pedig Jared vagyok. Jó párost alkothatnánk! :)) Congratulations, szépséges írónő! Mesteri munka!

ÉÁ ÉÁ
2002. 10. 20.

Szerintem is nagyon jó a könyv bár még nem olvastam,de ha elolvasom is ezt fogom mondani vagy még több jó szép vélményt.Minden jót az irónőnek:-)

Gádoros Elvira
2002. 12. 05.

Személy szerint nagy Egyiptom rajongó vagyok, értve ezalatt elsősorban az ókori Egyiptomot. A könyv elolvasása előtt nem hittem volna, hogy tud még nekem valaki újat mondani az ősi Egyiptommal kapcsolatban! Tévedtem! Az írónő tollából született lebilincselő stílusú, sodró lendületű és humorban is bővelkedő Kristálypiramisnak az a külön érdekessége, hogy olyan információkkal is találkoztam e - engedtessék meg - monumentális műben, amelyet sehol máshol nem állt még módomban elolvasni, vagy más fórumokon keresztül megtudni, s mely információk, mintegy esszenciaként fűszerezték az izgalmas, magával ragadó művet. Minden sorát úgy faltam, mint egy csodálkozó gyermek, aki életében először olvas könyvet, s mint maradandó élmény, megszeretteti vele az olvasás szépségét. Mély ábrázolás világú, s az emberiséget döbbenetesen megrázó, arcpirító igazságokkal szembesítő történettel találkoztam a könyvben. Csak gratulálni tudok ehhez a brilliáns könyvhöz, melyről hasonlóan az előttem szólókhoz, magam is csak szuperlatívuszokban beszélhetek! Köszönöm ezt a felemelő, s egyben elgondolkoztató, maradandó élményt nyújtó könyvet, kedves írónő!

Juhász Rita
2002. 12. 05.

Minden tiszteletem az írónőnek, aki egy kis színt tudott vinni a monoton hétköznapokba ezzel a feledhetetlen élményt nyújtó könyvével. Egyszerűen lebilincselő története nemcsak izgalmakkal teli fordulatokat tartalmaz, de nem szűkölködik a humor cseppet sem elhanyagolható megnyilvánulásaiban sem. Továbbiakban is kívánok az írónőnek még sok ilyen mesterien megírt regényt. Biztos vagyok benne, hogy rajtam kívűl sokan várják még további munkáit.

Seress Norbert
2002. 12. 05.

Ádáz a könyv, faszányosak a szereplők! :)) Tiara egy bombázó csaj, minden pasi ilyenről álmodozik. Aztán ráébred, hogy ilyenek csak a könyvekben meg a filmekben vannak. Vagy az is ilyen aki írta? :)) Van némi elképzelésem róla... ;-) Szívesen meghívnám egy kávéra, vagy kettőre, vagy... :)) Én ritkán olvasok de ezt a könyvet nem bántam meg! Izgatottan várom a következőt!!! Csókolom a bájos és illatos kacsóit a Művésznőnek, és gratulálok. :))

Novalich Krisztina
2002. 12. 11.

Az írónak utánozhatatlan, magával ragadó a stílusa! A lebilincselő történet fantasztikus, szinte megelevenedik előttünk, és határtalan fantáziavilágról árulkodik. Nagy-nagy érdeklődéssel várom a következő művet!

Szórád Szilveszter
2003. 04. 20.

Kedves Rónai Rita Ramóna művésznő! Mikor olvashatjuk a következő remekművét? Szerintem többek véleményét is tolmácsolom, ha azt mondom, nagyon várom! :-))) Minden elismerésem, lebilincselően ír a művésznő!!! ;-)

Tóth Attila
2003. 07. 17.

A mű tökéletesen ötvözi a sci-fi-t és az izgalmas kalandokat. Az már csak hab a tortán, hogy aki szereti Egyiptomot, az ezt a könyvet is imádni fogja! Tiara minden porcikájában kívánatos a férfiember számára(és nem csak szexuális értelemben). Remélem Charlize következő könyve még ezt is túl tudja szárnyalni, bár sajnos azt is csak ötösre lehet értékelni pedig biztos megérdemli majd a 15-t is, ahogy ez a könyv.

Hegyi Balázs
2003. 09. 10.

Fantasztikus humor kíséri végig a lebilincselő, és gördülékeny történetet. Sok megdöbbentő eseménnyel szembesít remek karakterekkel. Méltóan bestseller-listás könyv!!!

Verbőczi Gáspár
2003. 11. 28.

Istenkirály azíró és történet a világ legjobb története!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buzás Nikoletta
2003. 12. 27.

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogyha személyesen nem is, de telefonon már beszéltem az írónővel, Rónai Rita Ramónával, akinek a fejéből kipattant ez a mestermű. Még életemben nem láttam nála tehetségesebb és kreatívabb személyiséget, aki ilyen velőtrázó humorérzékkel rendelkezne, s akiben ennyi emberi kedvesség, színtiszta természetesség lenne mindenfajta szánalmas emberi nagyképűségtől mentesen! Pedig neki aztán lenne mire felvágnia ilyen mesteri írói vénával! Megtisztelt azzal is, hogy küldött számomra részleteket az új könyvéből. Mindenkinek elárulhatom aki várja, hogy sikerült vele még saját magát is felülmúlnia!!! A világtörténelem legszenzációsabb regénye lesz, ezt bizton állíthatom! További sikereket kívánok a zseniális Romynak, aki egy brilliáns elme, és örülök, hogy olvashatok tőle és megismerhettem!

Nagy Angéla Nóra
2004. 12. 04.

NEM KAPOK LEVEGŐŐŐT!!! Még mindig a hatása alatt vagyoook :))))


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 140 Ft

A termék megvásárlásával

114 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Budapest StreetBudapest Street