Elveszett lelkek városa - A végzet ereklyéi 5.

Mi az az ár, ami még a szerelemért is túl magas? Amikor Jace és Clary ismét találkoznak, a lány elborzadva tapasztalja, hogy szerelmét és gonosz bátyját Lilith varázslata egymáshoz köti. A Klávé célja megölni Sebastiant, de lehetetlen anélkül végezni az egyik fiúval, hogy a másiknak ne essék bántódása. Alec, Magnus, Simon és Isabelle tündérekkel,... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VIII. kerület Aréna Pláza Bevásárlóközpont
5 db alatt
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest, VI. kerület WestEnd City Center
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
2 999 Ft
2 849 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 284 pont
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
friebo
Az egész sorozat nagyon jó, a könyvek letehetetlenek, de ez felteszi az i-re a pontot! Nagyon kíváncsi vagyok a befejező részre, mert ezt nem lesz könnyű túlszárnyalni. Sebastiant egyszerűen annyira rossz, hogy az már fantasztikus, imádom!
Virág
Mind az 5 részt imádom, igazi rajongója lettem, rekord idő alatt olvasom el őket mert nem tudom letenni. :) mindenkinek ajánlom!!! :) Nem fog csalódni! Jacet mindenki imádja, Clary talpra esett csaj, Magnus szórakoztató, Alec helyes, Simon a maga módján nagyon szerethető, ők a kedvenceim, de mindenkit szeretek a szereplők közül persze aki a jó oldalon áll :)
Egri Nikoletta
Egyszerűen fantasztikus könyv, imádom! Azt viszont sajnálom, hogy Clary tesója csak most került képbe, végre láthattuk az igazi arcát:) Nagyon várom a befejező részét. :))
Mátrai Magdolna
Fantasztikus, magával ragadó történet! A könyvet nem tudtam letenni (egyiket sem!!!). Csodálatos az a mesevilág, amit az írónő teremtett. Nem kertelek! Beleszerettem az Árnyvadászok világába! Már nagyon várom a folytatást és a többi Árnyvadász könyvet is! Mindenkinek csak ajánlati tudom!
Mihajlovic Marina
Szokás szerint Cassandra Clare elragadtató történeteivel nem lehet vitatkozni.Fantasztikus világot fest az olvasó számára a szokatlan lényekkel,az érdekes rúnákkal és idegtépő történettel. Ajánlom ;)
The Mortal Instruments- Hungary
Cassandra Clare és a fordító, Kamper Gergely is hozzák a szokásos formájukat. Az írónő belekezdett egy újabb bonyodalomba, de valahogy mégsem tűnik úgy, mintha az egészet csűrnék-csavarnák, mert még mindig érdekes és élvezhető. Kíváncsian várjuk a következő részt :)
:)
Nekem az összes Végzet ereklyéi kötet nagyon tetszett! Cassandra Clare egy csodálatos világot teremtett az olvasó számára. Nagyon fordulatos, izgalmas.... Egyszerűen IMÁDOM!!
Jurkinya Petra
Hát igen, a negyedik rész után, azt hihettük, hogy azt már nem tudja visszahozni az írónő...és mégis! Az Üvegváros, ugye, úgy készült elviekben, hogy a végső rész, aztán ki tudja, mi változtatott ezen a terven, kijött a negyedik, ami nem csak a méretében, de a temperamentumában is kevesebbre sikerült, mint vártuk volna. Az ember ilyenkor el is gondolkozik, hogy most szeretnénk-e továbbolvasni még egy kötetet, hogy ezt is elszenvedjük vagy legalább ugyanúgy várjuk a csattanókat, és aztán semmi. Ezzel ellentétben, mégis sikerült visszahozni a lelkesedést ezzel a kötettel a sorozatba, és már ugyanúgy tűkön ülve várjuk a ténylegesen legutolsó-utolsó lezáró kötetet, amit mégsem akarunk elolvasni, mert tudjuk, hogy majd megsirat, hogy majd megnevettet, és hogy majd elszomorít, mivel nem lesz tovább. És ennyi végül is, mert ez a kötet visszahozott valamit a halálból, és újra fellángoltatta a sorozatot. Ne hagyjátok abba a negyediknél, olvassátok el ezt is.:)
Pandur Edina
Cassandra Clare még mindig tud írni! Szerintem az egyik legjobb kötet. Alig várom a befejező részt!
Bia
Aki ismeri Cassandra Clare könyveit, annak nem kell igazán ajánlani ezt sem, olyan jó, mint a többi! :) Sok szál elvarratlan maradt, úgyhogy nagyon várom a folytatást!
Botka Anett
Csak ajánlani tudom!! Nem csoda hogy felkerült a sikerlistára... az ötödik rész is annyi meglepetéssel vár, mint az előző 4! Imádtam, nem tudtam letenni! :) Cassie Clare-nek csak gratulálni lehet! :) Alig várom a 6. részt! ;)
B
Másfél nap alatt elolvastam, iszonyatosan jó könyv! Gondolom, hogy ajánlani nem kell senkinek, mert aki elolvasta az első 4 részt, az ígyis-úgyis beleszeretett már ;) Tetszett, hogy sokszínű volt, az is, hogy a szereplők kezdenek felnőni, és hihetetlen, de az írónő még mindig fent tudja tartani az érdeklődést, nagyon kíváncsi vagyok, mit hoz ki ebből a Sebastianos dologból. Szóval mikor jelenik meg a City of Heavenly Fire???? ;)
S
Ma kezdtem, és WoW!!!! Egyszerűen nagyon-nagyon jó! Bár Alec és magnus eléggé furi még mindig, de hát ez van xD És a borító is nagyon jó, szerintem eddig ez a legjobb!
S
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá az eddigiek alapján ennyi a véleményem: nem tudom kivárni!!!!!!!!!!!!!!!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2