Brianna Wiest

101 gondolat, ami megváltoztatja az életedet

libri könyvkiadó kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű

"A legfontosabb, hogy azt tedd, ami boldoggá tesz - és hogy megértsd végre: a boldogságod a te kezedben van, csakis a te felelősséged. Nem egy napra, egy állásra, egy kapcsolatra vagy egy változásra van tőled, hanem itt van veled e pillanatban is. Az egyetlen dolgod, hogy elgördítsd a megélése előtt tornyosuló akadályokat. Egyetlen változásra van szükség - saját magad megváltoztatására."


A boldog élethez vezető út ritkán egyenes.
Ám a kihívások és nehézségek, amelyekkel szembesülünk, lehetőséget adnak gondolkodásmódunk megváltoztatására és a fejlődésre.

Brianna Wiest, a Te magad vagy a hegy sikerkönyv szerzője új könyvében rámutat a káros gondolkodási mintákra, és felnyitja a szemünket. Kiváló emberismerettel és pszichológiai érzékkel tárja fel mindazt, amit hallanunk kell, de nem akarunk hallani. Amit már tudunk, de elfojtunk.

Legyen szó a kapcsolatainkról, a saját életünkről vagy a szeretteinkkel való kommunikációról, a 101 gondolat, ami megváltoztatja az életedet választ ad a felmerülő kérdésekre és értékes társunk lesz az újrakezdés és a boldogság felé vezető úton.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 3 299 Ft

A termék megvásárlásával

329 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó libri könyvkiadó kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2781432 / 8153029

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 3 299 Ft

A termék megvásárlásával

329 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány