Bree Tanner rövid második élete - az eclipse-hez

A Twilight Saga az újszülött vámpír, Bree Tanner történetével egészül ki. Bree szemszögéből ismerhetjük meg azt a vérszomjas és kontrollálhatatlan újszülött létet, ami Bellára sosem volt jellemző, még vámpíréletének legelső pillanataiban sem. Stephenie Meyer a veszélyt rejtélyekkel és romanikával elegyíti, amikor Bree kétségbeejtő történetét... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 899 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Dorka
Mindig is csodáltam Stephanie Meyer-t.Ő a kedvenc íróm. Imádom a twilight saga-t és ez remek kiegészítése az Eclipse-nek. Elképesztő ahogy leírja más szemszögből ugyanazt és a vége igazán szívszorító.
Rácz Tünde Klaudia
Igaz, hogy kicsit drága, de nekem mégis megérte. Egyetlen Twilight rajongó polcáról sem hiányozhat. Jó volt nem Bella szemszögéből olvasni. Kiderült hogy a seattl-i vámpírok is éppen olyan érdekesek mint a saga többi szereplői. Örülök, hogy készült róluk egy külön könyv. Ja és a Volturi is szerepel benne, hát akkor meg már csak jó lehet. (L) Még több ilyen kiegészítő kötetet ha lehet, mert a Twilight világából sosem elég.
stefi :P
nekem nagyon tetszett, de van két végzetes hibája:- a vége el lett kapkodva, másik : nagyon rövid. :D nagyon szeretem s. m. írásait és ez soha nem fog meg változni :P
Kis Tamás
A nagy történet csodálatos ámde nagyon rövid kiegészitése. Bár ez a történet is lebilinccsel és magával ragad az kiábránditó hogy egy átlag Twilight könyv árának feléért egy negyed akkora könyvet se kapunk. Ennek elennére persze kihagyhatatlan, kiadó nagyon tudja ,hogy növelje a bevételt:) Méretéhez képest drága de azért remélem lesz még ilyen kiegészitö könyv:)
Réka
Mindíg a drágább a keménytáblás. Vagyis nem ez. Jó olvasást!
Krisztina
Ezt a könyvet kemény táblásan lehet megrendelni? Kemény táblásat szeretnék előrendelni, de kettő közül nem tudom melyiket válasszam. Mind a kettő kemény táblás? Kérem válaszoljanak. Köszönöm.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3