Borsa Brown

Az Arab fia (Arab 5.) - Csábítás és erotika a Kelet kapujában

álomgyár kiadó  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  597 oldal

Khalid al-Szudairi húgával együtt végérvényesen felnőtté válik, új élete küszöbén áll. Nehezen szakad el a biztonságot nyújtó családjától, de azt is érzi, ha bizonyítani akar, akkor valóra kell váltania álmait. Olyan terveket, amelyekhez valószínűleg apjának is lesz pár keresetlen szava...

Közeli családtagjai folyamatos nyomás alatt tarják, hiszen már mindenki az unokatestvérével megkötendő menyegzőre készül. Esélye sincs kihátrálni, hiszen elkövette a legnagyobb bűnt, amit nővel szemben elkövethet. Vagy házasodik, vagy halálba küldi a lányt.

Vajon miként lesz képes összeegyeztetni a vágyait, álmait a saját családja és hazája korlátaival? Sikerül Annát, az oly féltve őrzött testvért elengednie? Mi vár rá az elzárt világon kívül?

És a legfontosabb: Mi van, ha csak úgy elsuhan az ember szeme előtt a szerelem maga? Utána fordul, hogy megszerezze, vagy behunyva szemeit, lemondva a felemelő érzésről, kitart a tervei mellett?

Borsa Brown egyedi, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Az Arab-sorozat utolsó, befejező kötete, melyben a sokak által megszeretett Szudairi család elbúcsúzik, ismét bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 274 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó álomgyár kiadó
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:597
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly530 gr
ISBN9786155692369
Árukód2697162 / 1164618

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

(19 vélemény)
Andrea
2019. 08. 05.

Az eddigi részekből csak az Arab és az Arab lánya-2 tetszett. Ezek igazán jók voltak! A többi elég unalmas, ezt is beleértve. Az Arab fia nem hiteles számomra. Már a felénél járok, de semmiségekkel van tele. Az író próbálja lekezelő stílusban feltüntetni,mint az apját, de ez fele annyira sem sikerült szerintem. Inkább bénára sikeredett és szerencsétlenre. Tele van "egyébként" szavakkal minden oldal,ami kifejezetten idegesítő. Nem elég választékos. Ez mondjuk a többi részről is elmondható.

Gyöngyike
2019. 12. 20.

Nekem nagyon tetszett az összes könyv,ami ezzel a könyvvel kapcsolatos.Én megvettem mindet,és alig vártam,hogy hozzá jussak a következőhöz.Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki szereti az arab világot.Aki pedig nem, az ne olvasson ilyen témájú könyvet!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 499 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 274 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

LID - Együtt olvasunkLID - Együtt olvasunk