Lelkek tánca

A Lelkek tánca című történelmi jellegű spirituális regény egy formabontó logikai rendszerben mutatja meg a karma és az élet törvényeit, az elmúlt kétezer évben élt legendás történelmi személyek lehetséges reinkarnációin keresztül. A könyv Jézus életútjának kevéssé ismert szakaszairól és a családjának lehetséges életéről szól, tele izgalmas... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VIII. kerület Libri Corvin Plaza
5 db alatt
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest, VI. kerület Westend Bevásárlóközpont
5 db alatt
Összes bolt mutatása
Eredeti ár: 4 990 Ft
Online ár: 4 740 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 474 pont
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
8 értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Kovácsné Csala Zsuzsanna
Annyira tetszett, hogy elkezdtem olvasni és 6 óra múlva arra eszméltem, hogy kiolvastam az egész könyvet. Beszippantott. Spiritualitás egyszerű regény köntösbe bújtatva. Nagyon jó! :)
Gáspár Dorina Fanni
A Lelkek Tánca dallam a hangban, szenvedély a porban, ritmus a véredben. Bomlásból megépülés. Minden időt átívelő időkép, ami mindvégig Te rád mutat, hisz így ismered meg önmagad a küzdelmek ellenére is. Egy varázslatos iránytű, egy csodás tájoló amivel maghatározhatod Önmagad, ki és mi vagy Te valójában. Hagyd felfedni magad benne, segít lerántani a lepledet, s ezáltal a végtelen szeretetedet csalogatja ki belőled.
Nagy Kitty
"Magával ragadott ez a történet, szinte faltam. Teljes feltöltődést nyújtó, elgondolkodtató, karmikus szerelmi történet, amit egyszerűen nem tudtam letenni. Egy sokkal izglamasabb szemszögből olvastam ezeket a történelmi eseményéket, szerelmi szálakat, mint a megszokott. És mégis sokkal jobban tudtam vele azonosulni, mint a történelem órákon hallottakkal. Nem vagyok könyvmoly, de ez a könyv azzá tett a szerző másik könyvével, az Angyalokkal szárnyalókkal együtt."

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
ChatBot